Skap vekst gjennom salg og markedsføring!

Hannah Freberg og Ken Leren fra Markedspartner

Fra strategi til gjennomføring

Ønsker du å skape større vekst gjennom salg og markedsføring? Markedspartner har kompetansen, verktøyene og metodene som hjelper dere med å modernisere måten salg og markedsføring jobber på og bli mer datadrevne gjennom hele kundereisen. 

Selv om vi er glad i inbound marketing og HubSpot, er vi ikke låst til en bestemt måte å gjøre ting på. Vår verktøykasse av metoder og virkemidler er stor, noe som er avgjørende for at vi lykkes med så mange ulike kunder.

Kundene våre er typisk store og mellomstore bedrifter i de fleste bransjer.

Strategiutvikling

Våre forretningsrådgivere har erfaring med digitalisering, strategi- og prosessutvikling fra mange bransjer. De sikrer at det blir lagt en solid fundament for for salgs- og markedsføringsprosessene.

Basert på data og metode

Vi bidrar til å sikre full kontroll over kundedata, og at dere anvender data optimalt gjennom hele kundereisen. Alltid basert på velprøvde metoder. 

Tverrfaglige team

Vi setter sammen tverrfaglige team med bred kompetanse innen strategiutvikling, innhold, performance marketing, design, webutvikling, data og system. Teamet jobber sammen mot felles mål, noe som bidrar til de beste resultatene.

Resultater som gir reell verdi

Vi i Markedspartner er opptatt av at du skal lykkes med å bruke resultatene vi skaper sammen til å oppnå reell forretningsmessig verdi - ikke bare gode tall og imponerende grafer. 

All kompetansen du trenger på ett sted

Markedspartner har nesten 50 ansatte med et bredt spekter av kompetanse, noe som gjør at du kan støtte deg på oss for de fleste oppgaver knyttet til markedsføring og salg.

Strategi

Alt starter med å legge en solid strategi for salg og markedsføring. 

CRM og automatisering

CRM og marketing automation (MAS) er en viktig brikke når Markedspartner hjelper deg med å digitalisere kundereisene og bli mer datadrevet. 

Innhold

Godt innhold som oppleves verdifullt er helt avgjørende for å tiltrekke seg nye kunder. 

Performance marketing

Betalt annonsering, analyse og konverteringsoptimalisering (CRO) er en viktig del av det å drive relevant trafikk. 

Design

Hvordan dere fremstår visuelt er avgjørende for merkevare og attraktivitet.

Webutvikling

Nettsidene er navet som tiltrekker og konverterer nye kunder til bedriften. 
To ansatte som sitter ved siden av hverandre på kontoret og jobber på datamaskinen
Tre personer som sitter rundt et bord og diskuterer og ser på pc-skjermen

Slik skaper vi suksess sammen!

Som ny kunde blir du tildelt et dedikert team som ledes av en erfaren forretningsrådgiver. Teamet settes sammen basert på deres behov og inkluderer gjerne en digitalmarkedsfører, innholdsrådgiver, innholdsprodusent, designer, utvikler og fagspesialister innen SEO, CRO og performance marketing.

Vi utfordrer deg til forbedring

Det som fungerte i fjor vil ikke nødvendigvis fungere i år. Vi utfordrer deg på nye metoder og nye måter å jobbe på som kan skape stadig bedre resultater.

Samarbeid på tre nivåer

Vi samarbeider med våre kunder på strategisk, taktisk og operativt nivå. Våre rådgivere sikrer at oppgaver blir koordinert og utført, og vi har faste møtepunkter med deg som kunde for å gjøre prioriteringer og evaluere strategien.

Tett samspill med deg som kunde

Markedspartner jobber tett sammen med deg som kunde for å nå dine mål. Vi er ikke bare en leverandør, men en samarbeidspartner.

Sikrer struktur i arbeidet

Vi sørger for god struktur som sikrer gjennomføringsevne og fremdrift. Gode verktøy bidrar til oppfølging og kvalitetssikring.

Ta kontakt for en hyggelig prat om markedsføring og salg i din bedrift!