Vi hjelper deg å lykkes med inbound marketing

Fotodag 23-mars_20

Slik jobber Markedspartner med inbound marketing

Inbound marketing er en målbar og digital markedsføringsstrategi som ved hjelp av nyttig og relevant innhold tiltrekker potensielle kunder som har behov eller utfordringer du kan løse. Målet er å etablere relasjoner som kan utvikles til kunder. 

Vi i Markedspartner er Norges største kompetansemiljø på inbound marketing og HubSpot - og vi kan hjelpe deg å lykkes!  

Innhold som treffer målgruppen

Våre erfarne innholdsprodusenter har erfaring fra en rekke bransjer og selskaper - og hjelper deg med å lage innhold som skaper verdi for kundene.

Basert på data og metode

Vi bidrar til å sikre full kontroll over kundedata, og at dere anvender data optimalt gjennom hele kundereisen. Alltid basert på velprøvde metoder. 

Vi forstår ditt marked

Velger du oss som partner, får du en forretningsrådgiver med på laget som evner å tilpasse inbound-metoden til ditt marked.

Fra leads til salg

Våre rådgivere har erfaringen som skal til for å hjelpe dere til å lykkes med å få god samhandling mellom markedsføring og salg. 

Markedspartner er Hubspot Diamond partner

Markedspartner har Norges største fagmiljø på HubSpots CRM-plattform. Vi er Diamond-sertifisert HubSpot-partner og sertifisert for avansert implementering. Dette betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnerne i verden. Vi har en lang rekke store, ambisiøse kunder, hvorav flere er internasjonale selskaper. Skal du kjøpe HubSpot, eller du ønsker å få mer ut av plattformen, kan det lønne seg å ta en prat med oss.
Ta en prat med oss

Markedspartner er sertifisert for avansert HubSpot CRM-implementering

Markedspartner er et av få byråer som er sertifisert for avansert CRM-implementering. Du kan derfor trygt overlate kompliserte HubSpot-prosjekter til oss.
Ta en prat med oss
Fotodag 23.mars_17
Fotodag 23.mars_43

Slik skaper vi suksess sammen

Som ny kunde blir du tildelt et dedikert team som ledes av en erfaren forretningsrådgiver. Teamet settes sammen basert på deres behov, ofte med spesialister innen strategi, HubSpot, innhold, performance marketing, SEO og design. 

Vi utfordrer deg til forbedring

Det som fungerte i fjor vil ikke nødvendigvis fungere i år. Vi utfordrer deg på nye metoder og nye måter å jobbe på som kan skape stadig bedre resultater.

Samarbeid på tre nivåer

Vi samarbeider med våre kunder på operativt, taktisk og strategisk nivå. Vår rådgiver sikrer at oppgaver blir koordinert og utført. I tillegg har vi faste møtepunkter for å vurdere planer, prioriteringer og strategi.

Tett samspill med deg som kunde

Markedspartner jobber tett sammen med deg som kunde for å nå dine mål. Vi er ikke bare en leverandør, men en samarbeidspartner.

Sikrer struktur i arbeidet

Vi sørger for god struktur som sikrer gjennomføringsevne og fremdrift. Gode verktøy bidrar til oppfølging og kvalitetssikring.

Fyll ut skjemaet - så tar vi kontakt for en hyggelig prat om inbound marketing!