Jobbe i Markedspartner?

Hos oss jobber du sammen med fine folk som har stor kompetanse innen et bredt fagfelt.

Ledige stillinger:

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men send oss gjerne en åpen søknad!

Kontaktperson

MicrosoftTeams-image (5)

Tønnes Sannem Heian

Daglig leder +47 480 31 006 tonnes@markedspartner.no

Våre kontorer

MicrosoftTeams-image (5)
Kalnesveien 5, 1712 GRÅLUM

Sarpsborg

Vi har kontorer i K5-bygget på Grålum i Sarpsborg. Vis på kart
MicrosoftTeams-image (5)
Nydalsveien 12A, 0484 OSLO

Oslo

Vi har kontorer i Egmont-bygget i Nydalen. Vis på kart

Se hva noen av våre medarbeidere sier

MicrosoftTeams-image (5)

Tove Eggen

Leder for innholdsavdelingen
"Markedspartner er en fremoverlent bedrift, med et sterkt fagmiljø tuftet på lang erfaring, utøvende kompetanse og tverrfaglige team. Nettopp derfor er vi "Best sammen" – både internt så vel som med kundene våre."
MicrosoftTeams-image (5)

Thea Petrine Hammer

Digitalrådgiver

"Det jeg synes er spennende med å jobbe som integrasjonskonsulent i Markedspartner, er at du ikke jobber med «bare» utvikling eller forretning, men er involvert i hele prosessen fra uthenting til utnyttelse av data. Du ser at du skaper verdi for kunden, og du ser at du kan skape det raskt - det er kult!"

MicrosoftTeams-image (5)

Roxanna Karlsen

Digitalrådgiver
"Det er to ting jeg liker spesielt godt med å jobbe i Markedspartner. Den ene er å jobbe med prosjekter som følger hele kundereisen, fra markedsføringen til kundeservice. Det åpner opp for mange kule muligheter på tvers! Den andre er det sterke fagmiljøet – her finnes det alltid noen å sparre med!"
MicrosoftTeams-image (5)

Lise Lippert

Senior digital designer
"Varierte og spennende prosjekter i et arbeidsmiljø som jeg digger! Det er stas med en varierende hverdag med gode kollegaer som bidrar til et maksimalt resultat."
MicrosoftTeams-image (5)

Lars Hansen

Salgssjef
"For meg er det veldig inspirerende å jobbe i et selskap som har et miljø som stadig er i utvikling og som alltid er opptatt av å tilegne seg ny kunnskap og kompetanse."

Våre avdelinger

Forretningsrådgivning

Våre forretningsrådgivere er ansvarlige for å utvikle og implementere salgs- og markedsstrategier for våre kunder. De har bred bransjeerfaring og en utpreget evne til å sette seg inn i kundens behov og angripe ulike kommersielle utfordringer og muligheter.

Digitalmarkedsføring og performance

Våre digitalmarkedsførere jobber med å hjelpe kundene å nå sine forretningsmessige mål ved bruk av digital markedsføring, CRM og salg. De er ofte utdannet innen markedsføring eller økonomi, og staben består av alt fra nyutdannede til erfarne eksperter. Noen av digitalmarkedsførerne er også spesialisert innen eksempelvis digital annonsering eller marketing automation.

Innhold og kommunikasjon

For å lykkes med digital markedsføring og å bygge gode kundereiser, er du avhengig av engasjerende innhold. Våre innholdsrådgivere og produsenter har bred erfaring og høy kompetanse. Vi jobber gjerne med tekst, video og bilder optimalisert for søk, målrettet mot persona og hvor befinner seg i kundereisen. Vi forteller de gode historiene. 

Salg

Salg samarbeider tett med markedsavdelingen om leadsgenerering. En viktig del av salgsjobben er å analysere og kartlegge hvordan vi kan hjelpe potensielle kunder med å skape vekst. HubSpot er et sentralt verktøy i salgsavdelingens arbeidsmetodikk.   

Utvikling og brukeropplevelse

 
Systemutvikling

En god webløsning danner fundamentet for enhver digital strategi. Systemutviklerne våre jobber for å utvikle og drifte webløsninger som skaper langsiktige verdier for våre kunder. De er eksperter på system- og informasjonsarkitektur, moderne webteknologi og integrasjoner. 

Interaksjonsdesign

Våre interaksjonsdesignere brenner for at løsningene vi leverer skal skape attraksjon og fjerne friksjon, slik at de som skal bruke løsningene får utført det de skal — og at våre kunder oppnår ønskede resultater. De sørger for at gode brukeropplevelser og attraktivt design spiller på lag med innholdet og strategien bak våre kunders budskap.

MicrosoftTeams-image (5)

Rekrutteringsprosessen

Før du søker jobb hos oss i Markedspartner har du nok noen spørsmål. Hvordan fungerer rekrutteringsprosessen? Hva bør jeg forberede meg på før jeg søker? Hvor lang opplæringstid har jeg?  Før du søker og blir med på reisen, ta gjerne en titt her.
Les mer
MicrosoftTeams-image (5)

En dag som utvikler hos oss

Vi har tatt en prat med Bianca, for å høre hvordan en typisk dag som utvikler i Markedspartner ser ut.
Les mer