Bygg bedre kundeopplevelser med generativ AI

Kunstig intelligens revolusjonerer kundeopplevelsene

Vi står midt i en ny digital revolusjon hvor kunstig intelligens fullstendig endrer måten mennesker og maskiner kommuniserer på - og dermed også hvordan selskaper kommuniserer med kundene sine! Gjennom å integrere AI med CX-strategier kan man nå personalisere alle møtepunkter med kundene og bygge dialogbaserte løsninger som hjelper kundene på deres egne premisser. 

Vi utvikler AI-løsninger for våre kunder som ikke bare forbedrer kjøpsreisene og valg av produkter i nettbutikken, men også løsninger som gir digital kundeservice på måter som ikke tidligere har vært mulig. 

Kunstig intelligens er ikke (bare) science fiction!

Generativ AI gir helt nye muligheter til å interagere med kundene dine i dag! Vi bygger løsninger for kundene våre på teknologier som er velprøvde, trygge og tilgjengelige nå - ikke en gang i fremtiden. 

Salg

Å kjøpe kan være vanskelig! Med smart bruk av generativ AI helper du kundene dine til å ta riktig beslutning på kortere tid. Jo mer kompleks kjøpsreisen er, jo større nytte kan du ha av å ta i bruk kunstig intelligens for å hjelpe kundene dine. 

Kundeservice

Kunstig intelligens har gjort det mulig å gi god kundeservice hele døgnet på (nesten) alle språk. Der forrige generasjons chatbotter ikke kunne hjelpe kundene dine, kan generativ AI både forstå kundens behov og løse utfordringer for dem! 

Markedsføring

Med generativ kunstig intelligens kan du markedsføre et bredere produktsortiment, lage mer relevant innhold, annonsere og følge opp potensielle kunder mer effektivt - på alle språk. 

Data og analyse

AI gir helt nye muligheter til å analysere data. Vi i Markedspartner hjelper dere med å integrere data fra alle berøringspunkter med kundene og til å gjøre analyser ved hjelp av kunstig intelligens. 

Se hvordan Markedspartners AI-løsning forbedret kjøpsreisen til Frydenbø Bil

I foredraget nedenfor kan du se hvordan Markedspartner utviklet en AI-basert kjøpshjelp for Frydenbø Bil. 

Du kan teste løsningen selv her. 

Nærbilde av hender med ring som skriver på tastatur
To ansatte som sitter ved siden av hverandre på kontoret og jobber på datamaskinen

La oss ta en prat om hvordan kunstig intelligens kan endre din virksomhet!