Markedspartner er Norges største HubSpot-byrå

Mann som gesikulerer mens han snakker med en dame som smiler

Norges største HubSpot-byrå!

HubSpot er en komplett løsning som støtter hele kundereisen og alle møtepunkter mellom bedrift og kunde. Enten du planlegger å anskaffe HubSpot, eller du ønsker å få større verdi ut av HubSpot-løsningen dere allerede har, har Markedspartner kompetansen som skal til for å lykkes! 

Markedspartner har jobbet med HubSpot siden 2014, og vi er det største HubSpot-byrået i Norge. Vi har lang erfaring med strategi, prosesser, dataflyt og integrasjoner. 

Derfor kan du trygt velge Markedspartner enten du skal i gang med et stort eller et litt mindre HubSpot-prosjekt. 

Jobber med hele kundereisen

Vi jobber ikke bare inbound med HubSpot, men utnytter alle hub-ene for markedsføring, salg og service. Vår metodiske tilnærming til hele kundereisen gjør oss til en langsiktig, strategisk partner.

Internt integrasjonsmiljø

Vårt team av utviklere har lang erfaring fra store og komplekse integrasjonsprosjekter og kan bistå med å integrere HubSpot med deres eksisterende systemer for ERP, CMS, eCommerce eller CRM.

Erfaring fra store, internasjonale prosjekter

Vi har implementert HubSpot på tvers av landegrenser og avdelinger i store, internasjonale organisasjoner. Vi vet hvor det er lett å trå feil, og hva som er suksesskriteriene, enten du skal implementere HubSpot CRM eller lansere en flerspråklig blogg.

Norges største fagmiljø på HubSpot

Markedspartner har vært sertifisert HubSpot-partner siden 2014 og er nå Diamond-sertifisert HubSpot-partner. Dette betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnerne i verden. 

Dette er HubSpot

HubSpot er en CRM-plattform med alt du trenger for å koble sammen markedsføring, salg, innholdsstyring og kundeservice.
Hvert produkt (eller hub) i plattformen er kraftig på egen hånd, men den virkelige magien skjer når du bruker dem sammen. 

Se også: En introduksjon til HubSpot

Marketing Hub

Hjelper deg å øke trafikk, konvertere besøkende, analysere resultater og lage markedsføringskampanjer. Marketing Hub inneholder blant annet verktøy for å automatisere markedsføringsprosesser, e-post, blogg, SEO og publisering på sosiale medier.

Her kan du lese mer om HubSpot Marketing Hub 

Sales Hub

Sales Hub støtter alle faser i salgsprosessen. Hjelper selgerne dine å fullføre flere salg, automatiserer dagligdagse arbeidsoppgaver, gir deg dypere innsikt i prospekter og utvikler kunderelasjoner.

Her kan du lese mer om HubSpot Sales Hub

Service Hub

Service Hub er HubSpots kundeservicemodul. Med Service Hub samler du all informasjon om dine kundeservicedialoger i samme system som du håndterer markedsføring og salg. Ett CRM og én datakilde. Med all informasjon er lett tilgjengelig, kan du raskere hjelpe kundene dine. 

Her kan du lese mer om HubSpot Service Hub

Content Hub

Content Hub tar utgangspunkt i CMS Hub og er en alt-i-ett, AI-drevet programvare for innholdsmarkedsføring som hjelper markedsførere opprette og administrere innhold som driver hele kundereisen. 

Her kan du lese mer om HubSpot Content Hub

Operations Hub

Operasjonsprogramvare som synkroniserer appene dine, vasker og kuraterer kundedata, og automatiserer prosesser - slik at alle systemene og teamene dine fungerer bedre sammen.

Her kan du lese mer om HubSpot Operations Hub

Commerce Hub

Commerce Hub inkluderer alle verktøyene og integrasjonene du trenger for å håndtere betalinger i HubSpot. Ta imot betalinger, forenkle abonnementer, og øk effektiviteten med automatisering og rapportering. 

Her kan du lese mer om HubSpot Commerce Hub

En innføring i HubSpot

I denne videoen får du en kort introduksjon til HubSpot og en oversikt over de viktigste funksjonene og hvordan du går frem for å bytte til eller innføre HubSpot i din bedrift.  Enten om du vurderer å skaffe HubSpot eller allerede bruker plattformen vil du få verdifull innsikt og praktiske tips til hvordan du kan få mest ut av investeringen din.

Markedspartner er sertifisert for avansert HubSpot CRM-implementering

Markedspartner er et av få byråer som er sertifisert for avansert CRM-implementering. Du kan derfor trygt overlate kompliserte HubSpot-prosjekter til oss.
Ta en prat med oss

Markedspartner er Hubspot Diamond partner

Markedspartner har Norges største fagmiljø på HubSpots CRM-plattform. Vi er Diamond-sertifisert HubSpot-partner og sertifisert for avansert implementering. Dette betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnerne i verden. Vi har en lang rekke store, ambisiøse kunder, hvorav flere er internasjonale selskaper. Skal du kjøpe HubSpot, eller du ønsker å få mer ut av plattformen, kan det lønne seg å ta en prat med oss.
Ta en prat med oss

HubSpot User Group Oslo

Markedspartner har siden 2015 vært offisiell arrangør av HubSpot sitt brukerforum i Norge. Samlingene holdes digitalt fire granger i året, så du trenger ikke befinne deg i Oslo for å delta.

Les mer og meld deg inn gratis
Smilende person som ser på datamaskin
Tre personer som står rundt et bord og snakker og ser på en datamaskin

Slik skaper vi suksess sammen!

Som ny kunde blir du tildelt et dedikert team som ledes av en erfaren forretningsrådgiver. Vi jobber for å sikre at du får en HubSpot-løsning som gir reell forretningsmessig verdi for dere som selskap!  

Digitaliserer kundereisen

Markedspartner jobber sammen med dere for å sette opp en HubSpot-løsning som digitaliserer alle de kundenære prosessene din virksomhet har.

Utfordrer eksisterende prosesser

Ved implementering av en ny HubSpot-løsning utfordrer vi de eksisterende prosessene, for å sikre at dere jobber på den beste måten og får maksimal verdi av HubSpot.

Fokus på datakvalitet

God datakvalitet er helt avgjørende for å lykkes med HubSpot. Derfor vil utvikling av gode prosesser som sikrer god datakvalitet være en viktig del av et HubSpot-prosjekt med Markedspartner.

God onboarding som sikrer bruk

For å lykkes med HubSpot er du avhengig av at alle som jobber med kunder bruker systemet på en god måte. Vi legger vekt på god onboarding og å etablere gode kjøreregler som får alle brukerne om bord.

Vurderer dere HubSpot eller bruker dere HubSpot allerede og trenger en partner? Ta kontakt, så tar vi en prat!