Møt Bianca - Frontendutvikler i Markedspartner

bianca-en-dag-som-utvikler

Bianca jobber som frontend-utvikler og bruker sin kombinerte erfaring til å styrke båndet mellom design- og utviklingsteamet hos oss. Vi har tatt en prat med henne for å høre hvordan en typisk dag som utvikler i Markedspartner ser ut.  

Jeg har faste rutiner og jobber oftest med teknologier jeg har blitt fortrolig med, men med ulike prosjekter og kunder så det er fortsatt veldig variert og jeg gjør aldri samme jobben flere ganger. Vi utvikler løsninger for både store internasjonale selskaper og mindre virksomheter, så jeg får prøvd meg på mye forskjellig. I løpet av en dag er jeg i møter, utvikler websider og parprogrammer med de andre på teamet mitt. Hver mandag setter vi i avdelingen opp en prioriteringsliste over hvilke kunder og oppgaver vi har som mål å fullføre i løpet av uken. På denne måten er det lett å forutse hvordan dagen vil bli uten at vi er helt låst, forteller Bianca.

Det neste jeg gjør er å peile ut hvilke oppgaver jeg eventuelt vil trenge hjelp til, og finne meg en samarbeidspartner. Det er veldig åpent for samarbeid og spørsmål her i Markedspartner. Er det noe jeg er veldig god på tar jeg med meg andre som trenger hjelp, og motsatt. Måten vi gjør det på da er at den som er mest erfaren forteller, og den som skal lære programmerer. På denne måten lærer man utrolig fort og vi får delt kunnskapen vår med hverandre, forklarer Bianca.

Eksempler på teknologier vi bruker er Umbraco, ASP.NET Stacken, Bootstrap, C-Sharp, JavaScript og SQL med hovedstacken Microsoft og Azure. Det er ikke sånn at du må kunne alle språkene for å jobbe her og det er stort fokus på å lære. Vi bruker HubSpot som CRM så det må alle nye utviklere sette seg inn i, men Markedspartner er veldig gode på kompetanseheving, opplæring og kursing så det er ikke noe problem. I vårt yrke er man aldri ferdig utlært, så jeg anbefaler alle som kan tenke seg en karriere som utvikler å søke om å bli min nye kollega, avslutter Bianca.