Verktøy og applikasjoner:

Handel. Publisering. Samarbeid. Effektivisering.

Vi har støtteverktøyene du trenger.

 

HubSpot

Fra å skape trafikk og nye besøkende til ditt nettsted til å gjøre dem til kunder - HubSpot samler alle de løse trådene og gir deg en fullstendig verktøykasse for alle dine digitale markedsføringsaktiviteter.

Umbraco CMS

Umbraco er et open source CMS basert på Microsoft .Net. Over 110.000 nettsteder driftes i dag på Umbraco. Med Umbraco er du fullstendig leverandøruavhengig. 1000 utviklere verden over er sertifisert på Umbraco. MarkedsPartner er Norges eneste Umbraco Gold Partner.

uCommerce - netthandel

Det er snart 15 år siden vi leverte vår første netthandelsløsning. Siden den gang har vi utviklet et bredt spekter av netthandelsløsninger innen både b2b og b2c – både åpne og lukkede – fra «standard» til fullstendig skreddersøm.

Third Light mediabase: Databaseløsningen for bedriftens bilder og videoer.

Third Light mediabase er et Digital Asset Management (DAM)-system, som samler dine filer på nett og lar deg lagre, søke, se, bruke og dele nesten alle filtyper - helt enkelt.

eMarketeer: E-postmarkedsføring, skjemaer og undersøkelser

eMarketeer er et effektivt verktøy for e-postmarkedsføring, elektroniske skjemaer og undersøkelser, Facebook-sider, landingssider og Marketing Automation. Løsningen er meget brukervennlig, samtidig som den dekker alt fra enkle til avanserte behov.

TwentyThree video

TwentyThree er en online video markedsføringsplattform som tillater bedriften å distribuere video fra en enhetlig plattform og samtidig ha eierskap til bedriftens videoinnhold. Tilbyr sporing av alle videoengasjementsdata.