Vi bygger din neste webside

En nettside skal ikke bare se bra ut og fungere, den skal også gi resultater gjennom godt innhold som trekker nye kunder til bedriften.

Markedspartner har levert hundrevis av nettsider til bedrifter i en lang rekke bransjer, vanligvis integrert mot CRM og andre forretningssystemer. Hos oss finner du noen av verdens aller fremste eksperter på Umbraco og HubSpot - som er de to plattformene vi bygger nettsider på. I tillegg har vi stor kompetanse på innholdsproduksjon, og kan hjelpe deg med å lage det innholdet som skal til for å lykkes på web. 

Vår tilnærming er metodisk, med brukerne og resultater i fokus. 

Umbraco Gold og HubSpot Diamond-partner

Markedspartner er en av få Umbraco Gold Partnere i Norge. Gjennom årene har vår utvikleravdeling bygget flere hundre nettsteder. Vi har utviklere med sertifisering fra Umbraco, Microsoft og HubSpot, og er en svært synlig aktør i det internasjonale utviklermiljøet for Umbraco.

Hvorfor velge Markedspartner?

Markedspartner har all kompetansen du trenger for å lykkes med din nye nettløsning i ett hus. Vi er sertifisert Umbraco Gold-partner og HubSpot Diamond-partner. Det betyr at du kan være trygg på vår kompetanse enten du bygger din nye nettside i Umbraco eller HubSpot. 

Slik skaper vi suksess sammen! 

Forprosjekt

Vi kartlegger blant annet målgrupper, kommunikasjonsbehov og navigasjon.

Lage godt innhold

Vi tar gjerne ansvar for hele innholdsjobben fra utvikling til publisering og SEO-optimalisering.

Sikre god dataflyt

Vi sikre at din nye nettside avgir data til CRM og marketing automation, for å sikre målbare resultater og muligheter til å agere på digital adferd.

Forvaltning

Vi kan ta ansvar for forvaltning av nettsiden - for å sikre kvalitet, videreutvikling og oppfølging av resultater.

Ta kontakt for en hyggelig prat om ny web i din bedrift!