Slik jobber Markedspartner med inbound marketing

Inbound marketing er en målbar og digital markedsføringsstrategi som ved hjelp av nyttig og relevant innhold tiltrekker potensielle kunder som har behov eller utfordringer du kan løse. Målet er å etablere relasjoner som kan utvikles til kunder. 

Vi i Markedspartner er Norges største kompetansemiljø på inbound marketing og HubSpot - og vi kan hjelpe deg å lykkes!  

Hubspot Diamond partner og sertifisert for avansert implementering


Markedspartner har Norges største fagmiljø på HubSpots CRM-plattform. Vi er Diamond-sertifisert HubSpot-partner og sertifisert for avansert implementering. Dette betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnerne i verden. Vi har en lang rekke store, ambisiøse kunder, hvorav flere er internasjonale selskaper. Skal du kjøpe HubSpot, eller du ønsker å få mer ut av plattformen, kan det lønne seg å ta en prat med oss.

Slik skaper vi suksess sammen

Som ny kunde blir du tildelt et dedikert team som ledes av en erfaren forretningsrådgiver. Teamet settes sammen basert på deres behov, ofte med spesialister innen strategi, HubSpot, innhold, performance marketing, SEO og design. 

Vi utfordrer deg til forbedring

Det som fungerte i fjor vil ikke nødvendigvis fungere i år. Vi utfordrer deg på nye metoder og nye måter å jobbe på som kan skape stadig bedre resultater.

Samarbeid på tre nivåer

Vi samarbeider med våre kunder på operativt, taktisk og strategisk nivå. Vår rådgiver sikrer at oppgaver blir koordinert og utført. I tillegg har vi faste møtepunkter for å vurdere planer, prioriteringer og strategi.

Tett samspill med deg som kunde

Markedspartner jobber tett sammen med deg som kunde for å nå dine mål. Vi er ikke bare en leverandør, men en samarbeidspartner. 

Sikrer struktur i arbeidet

Vi sørger for god struktur som sikrer gjennomføringsevne og fremdrift. Gode verktøy bidrar til oppfølging og kvalitetssikring.

Fyll ut skjemaet - så tar vi kontakt for en hyggelig prat om inbound marketing!