/inbound marketing

Norges ledende inbound marketing-byrå

Ønsker dere en strategisk samarbeidspartner på inbound? Vi er HubSpot Diamond Partner og teller nesten 50 sertifiserte medarbeidere med ekspertise innen strategi, innhold, design og utvikling.

Hva leverer vi?

Alt fra strategi til etablering og gjennomføring. Et samarbeid med oss vil være basert på det vi kaller en «oppdragsavtale» – en forutsigbar og 100 % målbar samarbeidsform.

Hva kan dere forvente?

Kraftig økning i kvalifisert trafikk til hjemmeside eller nettbutikk. Mangedobling av antall leads. Mye mer effektiv konvertering av leads til kunder. Mye lettere for selgerne å ta kontakt med potensielle kunder. Etter hvert kan dere redusere mediebudsjettet. 100 % målbarhet på alle tiltak og full kontroll på avkastning (ROI).

Se vår ressursside om inbound marketing

Hvem jobber vi med?

Vi jobber både med store og mellomstore selskaper og ambisiøse start-ups, både innen B2B og B2C. Ønsker dere et langsiktig og strategisk samarbeid vil vi kunne være en god match. 

Se noen av våre referanser her

Hvordan gjennomføres et samarbeid?

Sammen med dere gjennomfører vi en grundig strategiprosess ledet av våre erfarne forretnings- og innholdsrådgivere. Deretter implementerer vi strategien, herunder oppsett av HubSpot, etablering av blogg og produksjon av innhold, samt andre tiltak som inngår i strategien. Mål og KPI-er følges opp jevnlig, og dere får faste kontaktpersoner å forholde dere til.

Hvilken kompetanse har vi in-house?

Våre medarbeidere dekker et vidt spenn av kompetanseområder: Forretningsrådgivere, innholdsrådgivere og -produsenter, inbound marketing-konsulenter, HubSpot-, SEO- og SEM-eksperter, interaksjonsdesignere, prosjektledere og utviklere.

Hvorfor velge oss?

Vi er et byrå som tar vår egen medisin, og som har resultater å vise til. Vi er Norges største miljø for inbound marketing, med en fin balanse mellom talentfulle juniorer og erfarne seniorer. Om vi er en match for dere, vil dere først se etter en innledende prat og et møte. Ta kontakt for en uforpliktende prat i dag!

 

 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Inbound marketing

Beskriv kort hva bedriften gjør, hvilke mål og utfordringer dere har, og hva dere ønsker å få ut av møtet.

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.