/digital markedsføring

Vi jobber strategisk, målorientert og langsiktig med kundene våre.

 

Ønsker dere en strategisk, langsiktig samarbeidspartner dere kan vokse med? Da bør vi ta en prat. Det skal lønne seg å samarbeide med oss. Alt vi gjør er 100 % målbart, og det er din forsikring. 

 

Hva kan vi hjelpe dere med?

Flere besøk på nett?

Vi kan hjelpe dere med å få flere relevante besøkende på firmaets hjemmeside, blogg eller nettbutikk

Flere henvendelser?

Vi kan hjelpe dere med å gjøre dere synlige og attraktive for målgruppen deres, så potensielle kunder tar kontakt

Flere nye kunder?

Vi kan hjelpe dere med å lage en markedsføringsmotor som skaper kundehenvendelser og salg

Øke salg i nettbutikk?

Vi kan hjelpe dere med å sende kvalifiserte kjøpere til nettbutikken deres fra sosiale medier og søkemotorer

Bygge merkevare?

Vi kan hjelpe dere til å bli anerkjente eksperter i deres nisje ved å tilby målgruppen verdifullt innhold

Samle salg og marked?

Vi kan hjelpe deg med å koordinere salgs- og markedsavdelingen, så de jobber mot samme mål

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Digital markedsføring

Beskriv kort hva bedriften gjør, hvilke mål og utfordringer dere har, og hva dere ønsker å få ut av møtet.

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.

Vi jobber med:

Sales enablement

Forskning viser at selskaper hvor salgs- og markedsavdelingen blir målt på de samme KPI-ene, og har et tett samarbeid, oppnår langt bedre salgsresultater enn andre. Våre forretningsrådgivere bistår ledergruppen med å oppnå en større samlet effekt fra salg og marketing.

Inbound marketing

En hundre prosent digital salgs- og markedsføringsstrategi for å skape vekst i kundehenvendelser og salg. Som Norges første diamantpartner hos HubSpot og største inbound-miljø hjelper vi deg fra strategi til implementering og drift.

Les om våre inbound marketing-tjenester her 

Content marketing (innholdsmarkedsføring)

Bedrifter som blogger jevnlig genererer 70 prosent flere kundehenvendelser og bygger en sterk merkevare. Vår avdeling for innholdsmarkedsføring bistår bedrifter i et bredt utvalg bransjer med rådgivning, produksjon og distribusjon av innhold i tekst-, video- og lydformat.

Account-based marketing (ABM)

ABM er målrettet 1:1-markedsføring mot beslutningstagere i bedriftene du ønsker å selge til, enten på selskaps- eller bransjenivå. Våre eksperter hjelper deg å skreddersy ABM-konsepter som bygger kjennskap, tillit og preferanse for din virksomhet.

eCommerce marketing

Skap oppmerksomhet rundt din merkevare og øk salget i din nettbutikk gjennom målrettet digital markedsføring i sosiale medier. Våre eksperter hjelper deg å lage personaliserte kjøpsreiser på tvers av de digitale kanalene kundene beveger seg gjennom.

Markedsføring i sosiale medier

Våre strateger og spesialister hjelper deg å skreddersy kjøpsutløsende og leadsgenerende kundereiser i sosiale medier, herunder Facebook, LinkedIn, Instagram, YouTube og Twitter.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Siden synlighet i søkemotorene er vesentlig for de fleste digitale satsninger, er SEO er en tjeneste vi leverer i de fleste oppdrag. Våre SEO-eksperter utarbeider søkeordsanalyser og strategier for hvordan nettsteder og blogger bør bygges opp for å få maksimal synlighet på lang sikt.

Søkemotormarkedsføring (SEM)

SEM er annonsering i søkemotorer og et svært effektivt virkemiddel for å oppnå umiddelbar synlighet på søk. Våre SEM-eksperter hjelper deg å få maksimal uttelling fra Google og Bing.

E-postmarkedsføring

E-post er fremdeles en svært effektiv kanal for markedsføring av produkter og tjenester, og ikke minst et helt nødvendig element i enhver inbound- eller content marketing-strategi. Våre spesialister er sertifisert i Email Marketing.

 

Forretningsrådgivning

Vår efarne forretningsrådgivere kan bistå ledergruppen deres med digitalisering av salg og markedsføringsfunksjonen i virksomheten. Alle våre samarbeid starter med en grundig strategiprosess som sikrer forankring og gjennomføring etter beste praksis.

 

 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Digital markedsføring

Beskriv kort hva bedriften gjør, hvilke mål og utfordringer dere har, og hva dere ønsker å få ut av møtet.

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.