Tjenester | MarkedsPartner AS

Hvorfor jobbe med MarkedsPartner?

Vi har eget studio med greenscreen og utfører store og små videoproduksjoner, med portabelt studio og droneflyvning om ønskelig. Vi hjelper til med alt fra idémyldring til produksjon og publisering. Skal du gå i gang med webinarer, eller ønsker du å få mer ut av webinarene du allerede produserer, ønsker du å etablere en strategi for video i din innholdsproduksjon, eller ønsker du at video skal bli en del av strategien du allerede har? Da kan det lønne seg å ta en prat med oss. 

 

Du trenger ikke tenke på utstyr - det har vi!

Om du skulle trenge kamera, drone, mikrofoner - håndholdt og trådløse, greeenscreen eller lys - så har vi det du trenger i vårt studio i Sarpsborg. Holder du til i Oslo-området har vi muligheten til å komme til deg også. 

 

Erfaring fra egne og andres prosjekter

På ett år arrangerer vi to omfattende digitale heldagskonferanser og produserer rundt 12-24 webinarer, på alt fra 15 minutter til 1 time, for vår egen bedrift. Vi bistår våre kunder med både digitale arrangementer over flere dager, webinarserier, reklamevideoer og mye, mye mer. Vår erfaring gir deg en god sparringspartner.  

 

Internt integrasjonsmiljø

Vårt team av utviklere har lang erfaring fra store og komplekse integrasjonsprosjekter og kan bistå med å integrere deres eksisterende systemer for video- og webinarproduksjon med deres CRM, ERP og marketing automation-systemer.

Mer enn bare innspilling og utstyr

Vi hjelper deg med rådgivning til planlegging og gjennomføring, både teknisk og taktisk. Vi kan hjelpe deg å sette opp en egen webinarplattform som vi har god kjennskap til, samt vise deg hvordan du kan hente ut dataen du trenger i etterkant. Har du et sterkt fagmiljø, men er usikker på hvordan de opptrer foran kamera, kan vi bistå her også.

Kontakt oss for en hyggelig prat om videoproduksjon:

 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Kontakt oss m/beskjed