Video- og webinarproduksjon

Hvorfor jobbe med MarkedsPartner?

Vi har eget studio med greenscreen og utfører store og små videoproduksjoner, med drone om ønskelig. Alt fra idé til publisering. Skal du gå i gang med webinarer, eller du ønsker å få mer ut av webinarene du allerede produserer, kan det lønne seg å ta en prat med oss.

 

Du trenger ikke tenke på utstyr - det har vi!

Om du skulle trenge kamera, drone, mikrofoner - håndholdt og trådløse, greeenscreen eller lys - så har vi det du trenger i vårt studio i Sarpsborg. Holder du til i Oslo-området har vi muligheten til å komme til deg også. 

 

Erfaring fra egne og andres prosjekter

På ett år arrangerer vi to omfattende digitale heldagskonferanser og produserer rundt 12-24 webinarer, på alt fra 15 minutter til 1 time, for vår egen bedrift. Vi bistår våre kunder med både digitale arrangementer over flere dager, webinarserier, reklamevideoer og mye, mye mer. Vår erfaring gir deg en god sparringspartner.  

 

Internt integrasjonsmiljø

Vårt team av utviklere har lang erfaring fra store og komplekse integrasjonsprosjekter og kan bistå med å integrere deres eksisterende systemer for video- og webinarproduksjon med deres CRM, ERP og marketing automation-systemer.

Mer enn bare innspilling og utstyr

Vi hjelper deg med rådgivning til planlegging og gjennomføring, både teknisk og taktisk. Vi kan hjelpe deg å sette opp en egen webinarplattform som vi har god kjennskap til, samt vise deg hvordan du kan hente ut dataen du trenger i etterkant. Har du et sterkt fagmiljø, men er usikker på hvordan de opptrer foran kamera, kan vi bistå her også.

Kontakt oss for en hyggelig prat om videoproduksjon:

 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Video- og webinarproduksjon

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.

Video- og webinarproduksjon

Tjenester

Les mer

Priser

Les mer

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Les mer