Våre løfter | MarkedsPartner AS

Våre løfter

Markedsføring som ikke måles er som å vanne pastikkplanter. Men når all målbar aktivitet er på plass er veien fortsatt lang fra kunnskap til resultater. Vi følger og støtter deg på veien, slik at dere når målene deres raskere - fra stødig grunn.

ikon-roi

Full kontroll på avkastning (ROI)

Regn hver eneste markedsføringskrone tilbake til kanal og tiltak. Vi rapporterer jevnlig på mål og KPI-er.

 ikon-endetilende

Ende til ende-strategi

Det er viktig å tenke helhetlig når du jobber med digital markedsføring. Vi jobber tett sammen med toppledelsen, salgs- og markedsavdelingene hos våre kunder for å sy sammen en strategi som inneholder de beste tiltakene basert på kost-nytte, og som i tillegg er gjensidig forsterkende og verdioppbyggende over tid.

 kalender-ikon

Komplett publiseringsplan

Når du velger MarkedsPartner som din go-to bedrift for performance marketing, er du sikret en komplett publiseringsplan med full oversikt og kontroll over planlagte kampanjer.

ikon-maalbar-effekt

Sterkere merkevare

En merkevare bygger på tillit. Sammen med deres fageksperter utvikler vi markedsinnhold og kampanjer som kundene deres verdsetter og som posisjonerer dere som en synlig autoritet i markedet.

Hvorfor velge MarkedsPartner?

MarkedsPartner jobber strategisk med sine kunder, fra planlegging og annonseproduksjon, til gjennomføring og sluttrapportering. Vår helhetlige metodologi sikrer en rød tråd og bedre kundereise for dine kunder. Vi kan hjelpe deg med kampanjebaserte og evergreen initiativer, store og små. Som Norges største kompetansesenter på Inbound Marketing gir vi verdi utover den rene annonseføringen.