Hvorfor teste performance marketing med MarkedsPartner | MarkedsPartner AS

Hvorfor teste performance marketing med MarkedsPartner

Markedsføring som ikke måles er som å vanne pastikkplanter. Men når all målbar aktivitet er på plass er veien fortsatt lang fra kunnskap til resultater. Vi følger og støtter deg på veien, slik at dere når målene deres raskere - fra stødig grunn.

ikon-roi

Full kontroll på avkastning (ROI)

Regn hver eneste markedsføringskrone tilbake til kanal og tiltak. Vi rapporterer jevnlig på mål og KPI-er.

 ikon-endetilende

Ende til ende-strategi

Det er viktig å tenke helhetlig når du jobber med digital markedsføring. Vi jobber tett sammen med toppledelsen, salgs- og markedsavdelingene hos våre kunder for å sy sammen en strategi som inneholder de beste tiltakene basert på kost-nytte, og som i tillegg er gjensidig forsterkende og verdioppbyggende over tid.

 kalender-ikon

Komplett publiseringsplan

Når du velger MarkedsPartner som din go-to bedrift for performance marketing, er du sikret en komplett publiseringsplan med full oversikt og kontroll over planlagte kampanjer.

ikon-maalbar-effekt

Sterkere merkevare

En merkevare bygger på tillit. Sammen med deres fageksperter utvikler vi markedsinnhold og kampanjer som kundene deres verdsetter og som posisjonerer dere som en synlig autoritet i markedet.

Hvorfor velge MarkedsPartner?

MarkedsPartner har et ende-til-ende-perspektiv på performance marketing og gode modeller for å analysere og planlegge. Alt vi gjør er forankret i strategi. Vi har et utpreget operasjonelt fokus og er opptatt av å sette ting ut i praksis. Vårt bredt sammensatte fagmiljø gir mange viktige perspektiver på problemstillingene vi jobber med. Ser du etter en langsiktig partner, burde vi kanskje slå følge?