Få mer ut av HubSpot med MarkedsPartner | MarkedsPartner AS

HubSpot

HubSpot er en ledende programvare for markedsføring, salg og kundeservice, som hjelper bedrifter med å tiltrekke besøkende, generere leads, salg og begeistrede kunder.

Få mer ut av HubSpot med MarkedsPartner

MarkedsPartner er Norges største fagmiljø på HubSpot. Vi har en lang rekke store, ambisiøse kunder, hvorav flere er internasjonale selskaper. Skal du kjøpe HubSpot, eller du ønsker å få mer ut av plattformen, kan det lønne seg å ta en prat med oss.

 

Norges største fagmiljø på HubSpot

Hver dag logger flere titalls av våre sertifiserte medarbeidere seg inn i HubSpot for mange av våre kunder. MarkedsPartner har vært sertifisert HubSpot-partner siden 2014 og er nå Diamond-sertifisert HubSpot-partner. Dette betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnerne i verden. 

 

Erfaring fra store, internasjonale prosjekter

Vi har implementert HubSpot på tvers av landegrenser og avdelinger i store, internasjonale organisasjoner. Vi vet hvor det er lett å trå feil, og hva som er suksesskriteriene, enten du skal implementere HubSpot CRM eller lansere en flerspråklig fagblogg.

 

Internt integrasjonsmiljø

Vårt team av utviklere har lang erfaring fra store og komplekse integrasjonsprosjekter og kan bistå med å integrere HubSpot med deres eksisterende systemer for ERP, CMS, eCommerce, Business Intelligence eller CRM.

Mer enn en markedsføringsplattform

Vi jobber ikke bare inbound med HubSpot, men utnytter hele deres «Growth Stack», som har løsninger for markedsføring, salg og service. Vår metodiske tilnærming til hele kundereisen gjør oss til en langsiktig, strategisk partner.

MarkedsPartner har det største fagmiljøet i Norge innen inbound, og er en av kun en håndfull Diamondpartnere i verden. Vårt nære partnerskap med HubSpot gir oss prioritet i supportsaker og en rekke andre fordeler som kommer kundene våre til gode.

Kontakt oss for en hyggelig prat om HubSpot:

 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Kontakt oss m/beskjed