HubSpot:

Et digitalt forretningssystem for markedsføring, salg og kundeservice

HubSpot er en verdensledende programvare som hjelper bedrifter med å tiltrekke besøkende, generere leads, vinne nye kunder og skape fornøyde ambassadører. Plattformen sikrer en rød tråd fra strategi til gjennomføring og 100 % målbarhet på alle tiltak. HubSpot brukes av over 60 000 bedrifter. »

Se vår store online-guide til HubSpot her!

Hubspot

HubSpot-plattformen

HubSpot er en skybasert plattform bygd opp rundt fem hovedmoduler: CRM, Marketing, Sales, Customer og Connect. Det finnes et tresifret antall integrasjoner til tredjepartsapplikasjoner, som kan plugges rett inn i HubSpot. De tilbyr et godt API og det legges hele tiden til flere.

HubSpot tilbys under lisenstypene Free, Starter, Basic, Professional og Enterprise. Prisen påvirkes hovedsakelig av tilgang på funksjonalitet og antall kontakter i basen.

 

Hvorfor kjøpe HubSpot gjennom MarkedsPartner?

Prisen du betaler for HubSpot er den samme om du kjøper programvaren selv eller via oss. Det vi kan tilby deg i tillegg er vår kompetanse på HubSpot og inbound marketing og salg, samt et norsk kontaktpunkt. Vi har siden 2014 bygget opp landets største ekspertmiljø for HubSpot og inbound, har over 45 sertifiserte medarbeidere og er Norges første HubSpot Diamond Partner.

 Hubspot Diamond Partner

Vi tilbyr tre typer tjenester:

HubSpot Startpakke

Løsningen for deg som vil komme i gang raskt. Inkluderer konfigurasjon og etablering av de viktigste elementene i løsningen.
Kan kombineres med brukerstøtte ved behov. Fastpris.

HubSpot Brukerstøtte

For deg som ønsker norsk support på verktøyet og tilgang på generell rådgivning om inbound marketing.
Faktureres på klippekortbasis.

HubSpot Oppdragsavtale

Utvikling av inbound marketing-strategi, fastsettelse av mål og KPI-er, etablering og oppsett av HubSpot og innholdsproduksjon.
Faktureres på månedsbasis ut fra omfanget av avtalen.

 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  HubSpot

[No renderer for email]

Er det OK om vi av og til sender deg gode artikler, tips og relevant info?

For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.