Få mer ut av HubSpot Service Hub med MarkedsPartner | MarkedsPartner AS

HubSpot Service Hub

Service Hub er HubSpots kundeservicemodul. Med Service Hub samler du all informasjon om dine kundeservicedialoger i samme system som du håndterer markedsføring og salg.

Få mer ut av HubSpot Service Hub med MarkedsPartner

MarkedsPartner er Norges største fagmiljø på HubSpot. Vi har en lang rekke store, ambisiøse kunder, hvorav flere er internasjonale selskaper. Skal du kjøpe HubSpot Service Hub, eller du ønsker å få mer ut av plattformen, kan det lønne seg å ta en prat med oss.

 

Norges største fagmiljø på HubSpot

Hver dag logger flere titalls av våre sertifiserte medarbeidere seg inn i HubSpot for mange av våre kunder. MarkedsPartner har vært sertifisert HubSpot-partner siden 2014 og får nå plass helt øverst i HubSpots partnerprogram. Vi er en av kun en håndfull i verden - og eneste byrå med hovedkvarter i Norge - som er blitt elitepartner.

 

Erfaring fra store, internasjonale prosjekter

Vi har implementert HubSpot på tvers av landegrenser og avdelinger i store, internasjonale organisasjoner. Vi vet hvor det er lett å trå feil, og hva som er suksesskriteriene, enten du skal implementere HubSpot CRM eller lansere en flerspråklig fagblogg.

 

Internt integrasjonsmiljø

Vårt team av utviklere har lang erfaring fra store og komplekse integrasjonsprosjekter og kan bistå med å integrere HubSpot med deres eksisterende systemer for ERP, CMS, eCommerce, Business Intelligence eller CRM.

Mer enn et fullverdig verktøy for CRM

Vi jobber ikke bare inbound med HubSpot, men utnytter hele deres «Growth Stack», som har løsninger for markedsføring, salg og service. Du kan selv velge hvilke moduler og verktøy du har behov for, og du finner alt i samme, enkle grensesnitt. Vår metodiske tilnærming til hele kundereisen gjør oss til en langsiktig, strategisk partner.

MarkedsPartner har det største fagmiljøet i Norge innen inbound, og er en av kun en håndfull elitepartnere i verden – og det eneste med hovedkvarter i Norge – som har plass helt øverst i HubSpots partnerprogram. Vårt nære partnerskap med HubSpot gir oss prioritet i supportsaker og en rekke andre fordeler som kommer kundene våre til gode.