Få mer ut av HubSpot Marketing Hub med MarkedsPartner | MarkedsPartner AS

HubSpot Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub er en CRM-programvare som har alt en markedsfører kan ønske seg: smarte verktøy og sanntidsdata som gir muligheten for datadrevet markedsføring.

Få mer ut av HubSpot Marketing Hub med MarkedsPartner

MarkedsPartner er Norges største fagmiljø på HubSpot. Vi har en lang rekke ambisiøse kunder. Flere er internasjonale selskaper med store salgsorganisasjoner og komplekse salgsprosesser. Skal du kjøpe HubSpot Marketing Hub, eller du ønsker å få mer ut av plattformen, lønner det seg å ta en prat med oss. 

 

Norges største fagmiljø på HubSpot

Hver dag logger flere titalls av våre sertifiserte medarbeidere seg inn i HubSpot for mange av våre kunder. MarkedsPartner har vært sertifisert HubSpot-partner siden 2014 og får nå plass helt øverst i HubSpots partnerprogram. Vi er en av kun en håndfull i verden - og eneste byrå med hovedkvarter i Norge - som har blitt elitepartnerVi har erfaring med hele HubSpot Growth Suite.

 

Erfaring fra store salgsorganisasjoner

Vi har implementert HubSpot på tvers av landegrenser, selskapsstrukturer og avdelinger. Vi har omsatt erfaring til metode og hjelper dere med å strukturere salgsprosessene, sikre brukeradopsjon og å vedlikeholde datakvaliteten.

 

Internt integrasjonsmiljø

Vårt team av erfarne utviklere kan bistå med å overføre kundedata fra eksisterende plattform og integrere HubSpot med deres systemer for CRM, ERP, CMS, eCommerce eller Business Intelligence. 

Svaret på en helhetlig tilnærming til kundereisen

Vi jobber ikke bare med HubSpot Marketing Hub, men utnytter hele deres «Growth Stack», som også har løsninger for salg og kundeservice. I tillegg er HubSpot et samleledd av data, på tvers av avdelinger i bedriften, for å bryte ned siloer mellom de kundenære funksjonene for å kunne bygge bedre kundereiser. Vår metodiske tilnærming til hele kundereisen gjør oss til en langsiktig, strategisk partner du kan vokse med. 

MarkedsPartner har Norges største fagmiljø på HubSpots CRM plattform og vi er Diamond-sertifisert HubSpot-partner. Dette betyr at vi er blant de 2,2 % beste HubSpot-partnerne i verden.  Vi har en lang rekke store, ambisiøse kunder, hvorav flere er internasjonale selskaper. Skal du kjøpe HubSpot, eller du ønsker å få mer ut av plattformen, kan det lønne seg å ta en prat med oss.

Kontakt oss for en hyggelig prat om HubSpot:

 

Kontaktskjema (3: Bunn av trakt) MP.no /  Kontakt oss m/beskjed