Tjenester og kompetanse

MarkedsPartner er et kompetansehus. Vi er nesten femti medarbeidere, som hver og en brenner for det vi driver med. Metode og kontinuerlig forbedring ligger i vårt DNA, og vi jobber i tverrfaglige team for å gi størst mulig verdi til våre kunder. Her er noen av fagområdene og verktøyene vi har ekspertise på.

Digital forretningsstrategi

Våre forretningsrådgivere sikrer en systematisk strategisk prosess for å sette forretningsmål og tegne kartet som viser veien dit.

Digital markedsstrategi

Vi hjelper deg å utarbeide markedsstrategier som sikrer lønnsom vekst. Metode ligger i vårt DNA, og vi jobber ut fra egenutviklede rammeverk.

Dataintegrasjon og systemutvikling

Våre utviklere er eksperter på å få dine systemer til å snakke med hverandre. Vi hjelper deg å lage en strategi for ditt digitale økosystem.

Video- og webinarproduksjon

Vi har eget studio med greenscreen og utfører store og små videoproduksjoner, med drone om ønskelig. Alt fra idé til publisering.

Optimalisering av web (CRO)

Våre spesialister hjelper deg med å sette konverteringsmål og optimalisere dine digitale kanaler ved bruk av analyse og A/B-testing.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi hjelper deg å bli synlig for dine kjøpeklare kunder, med søkeordsanalyse, teknisk forbedring av nettstedet og optimalisert innhold.

Webutvikling og brukeropplevelse

Vi utvikler og designer nettsteder på Umbraco CMS og Microsoft .NET-plattformen. Metodisk tilnærming, UX-, bruker- og resultatfokus.

Marketing automation

Gjør markedsføring mer effektiv og treffsikker med automasjon: Kvalifisering av leads og interne varslinger når noen besøker dine tjenestesider.

Kommunikasjonsutvikling

Vi utvikler salgsutløsende og posisjonerende budskap som resonnerer med målgruppen – basert på dine verdier, kultur og kommunikasjonsstrategi.

Performance marketing

Våre spesialister på målbar betalt markedsføring har kompetanse i digital annonsering på de fleste digitale flater.

Sosiale medier

Facebook, YouTube, LinkedIn, Instagram, YouTube, WhatsApp, Messenger, Twitter? Hvordan skal du satse? Vi hjelper med strategi og gjennomføring.

Kundeservice

Service er den nye markedsføringen og x-faktoren som skaper konkurransekraft og en attraktiv merkevare. Vi hjelper med strategier og systemer.

Netthandel og eCommerce

Trenger dere hjelp til å optimalisere kjøpstrakten eller bare flere kunder? Vi bistår med rådgivning, strategi og markedsføring av din nettbutikk.

Data og systemforvaltning

Data er den nye oljen, men den må utvinnes og raffineres for å gi verdi. Vi hjelper deg med å sikre datakvalitet i dine forretningssystemer.

System- og verktøykompetanse

Chorus

Vi er forhandler av Chorus fra Third Light, en skybasert mediedatabase som gir organisasjonen sikker og enkel lagring og deling av bilder.

Microsoft .NET

Vi har utviklere med ASP.NET sertifiseringer, inkludert MCSA: Web Applications. Dette gir oss status som Microsoft Gold Partner. Kompetansen sikrer deg som kunde bruk av beste praksis i leveranser av skreddersydde systemer.

Microsoft Azure

Vi har utviklere og driftsfolk med sertifiseringer på Azure. Våre løsninger hostes primært på Azure, med kildekodekontroll, automatisk utrulling og skalering, samt de mest kostnadseffektive tjenestene for å understøtte din it-strategi.

Analyse- og forbedringsverktøy

Vi bruker verktøy som Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize, Google Data Studio og Hotjar.

Annonseplattformer

Vi jobber med betalt annonsering på Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, men også programmatisk og native.