MarkedsPartner gikk ut av 2021 med rekordomsetning, og satser for fullt på videre vekst i 2022. Vi skal derfor hente inn flere nye medarbeidere.

– Da blir det ekstra viktig å løfte frem interne talenter, sier daglig leder Tønnes Sannem Heian.

 – Da vi lyste ut stillingen som leder for innhold og kommunikasjon hadde vi flere spennende intervjurunder, og mange sterke kandidater inne. I løpet av prosessen ble det tydelig at Tove Eggen, som har vært innholdsrådgiver i MarkedsPartner siden april 2020, huket av alle boksene for det vi ønsket oss i en leder for innholdsavdelingen, sier daglig leder, Tønnes Sannem Heian.

Graver etter datagull

Eggen har lang fartstid innen magasinbransjen – både digitalt og print, med en bakgrunn som redaktør og journalist i flere av landets største livsstilsmagasiner og mediehus. I 2010 etablerte hun seg i Barcelona, hvor hun bistod store, internasjonale merkevarer med å utvikle søkemotoroptimaliserende og leadsgenererende innhold. Erfaringene tok hun med seg tilbake til Norge i 2014, hvor hun staket ut kursen for en karriere innen innholdsmarkedsføring, ble sertifisert innen digital markedsføring og utviklet en kjærlighet for å grave etter datagull.

– Det å skrive gode tekster, produsere engasjerende videoer og webinarer, eller utvikle kreative kampanjer, bør være en selvfølge. Derfor liker vi å si at vi er «først og fremst datadrevne, deretter kreative – ikke motsatt». Slik sørger vi for at innholdet som vi skaper for våre kunder i dag, er godt forankret i bedriftens overordnede strategi og støtter opp under deres vekstpotensial. På den måten kan vi produsere innhold, nettsider, markedsmateriell og konsepter som vil kunne begeistre, konvertere og generere leads i flere år fremover, sier Eggen.

­Selv om det er viktig å få inn nye og eksterne impulser i enhver bedrift, mener Heian det ligger mye styrke i å gi rom for at interne talenter kan vokse inn i nye roller.

Ikke bekymret for å gå fra kollega til leder

– Vi har for tiden nærmere 10 ledige stillinger ute, og kommer til å ansette en god del nye medarbeidere i løpet av året. Da er det betryggende å ha erfarne fagfolk på plass, som kjenner bedriften og våre tjenester godt, forteller Heian.

Eggen tredde inn i stillingen 1. juni i år, og holder til på vårt Oslo-kontor i Egmont-huset i Nydalen. Nå gleder hun seg til å lede innholdsavdelingen samtidig som hun fortsetter som utøvende rådgiver for flere av våre kunder, og er ikke bekymret for å gå fra kollega til leder.

–  Innholdsavdelingen vår består av en rekke høykompetente, kreative og strategiske innholdsrådgivere, innholdsprodusenter og webredaktører – både på Sarpsborg-kontoret og Oslo-kontoret. I tillegg er de genuint herlige folk som både jeg og kundene våre blir glade av å jobbe med. Å få lede denne gjengen er utvilsomt en takknemlig oppgave, og jeg gleder meg til å få være en støttespiller og motivator for videre kompetanseutvikling og vekst. 

 

I et fargerikt hus på Fjellhamar, rett utenfor Oslo, holder Tove til sammen med storfamilien sin. Med en samboer fra Brasil, to store bonussønner som vokste opp i Spania, to små jenter og en jobb som utføres på både norsk og engelsk, går det daglig i fire språk i husholdningen: norsk, portugisisk, engelsk og spansk. I den rekkefølgen.