De trenger ikke vinne med sverd og kniv, men fekter seg til seier gjennom tall, koder, kunnskap og godt samarbeid med resten av gjengen på Sarpsborg- og Oslokontoret. Vi er nemlig så heldige å få med oss en ny IT-drift- og forvaltningsansvarlig, forretningsrådgiver og frontend-utvikler! Hils på Jan (den edle), Hans (den glade) og Bianca (den sofistikerte).

Jan Arnstein Halvorsrød – den edle (IT-drift- og forvaltningsansvarlig)

Jan kommer fra stillingen som senior it-konsulent i Barco Fredrikstad, og har 15 års erfaring innen it-drift og support. Jan har mange års erfaring med MS SCCM, men har de siste årene fokusert mer på sikkerhet og standardisering, og er blant annet sertifisert DPO i GDPR. Han har en forkjærlighet for å ha det ryddig både i serverrom og i innboksen.

«I det jeg blir spurt om å formulere et sitat til denne artikkelen, står jeg med lavt blodsukker foran stekeovnen. Så alt jeg kan komme på er at jeg er sulten på mer! Sulten på både ny lærdom innen et faglig, sterkt miljø, men også sulten på utviklingen og innovasjonen MarkedsPartner har å by på.» (Jan Arnstein Halvorsrød).

Les mer om Jan her

 

Hans Viken Sunde – den glade (senior forretningsrådgiver)

Hans har en analytisk og systematisk tilnærming, med et godt øye for muligheter og utfordringer. Med erfaring både fra å lede større omorganiseringer og å utvikle datasystemer hjelper han MarkedsPartners kunder til å ta gode strategiske valg for både mennesker, prosesser og systemer.

«Det er så ekstremt mye kunnskapsrike og flinke folk her. Jeg lærer nye ting hele tiden, og gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag.» (Hans Viken Sunde).

Les mer om Hans her

 

Bianca Eilertsen – den sofistikerte (frontend-utvikler)

Før hun begynte hos MarkedsPartner, arbeidet Bianca som IT-konsulent hos Experis Academy, hvor hun var del av den første gruppen av ny-utdannede utviklere som fikk delta i et intensivkurs med spissutdanning innen Java. Hun hadde blant annet konsulentoppdrag hos Sykehuspartner, hvor hun jobbet med Application Performance Monitoring. Rollen innebar å utvikle programmer som måler responstid i ulike programvarer som aktivt brukes i Helse Sør-Øst. Som ivrig gamer falt hun inn i en rolle som 3D-modellør og designer i et spillutviklingsprosjekt, og trådde mer og mer inn i rollen som programmerer ettersom tiden gikk og nysgjerrigheten spredte seg. Hun vil derav være et velfungerende mellomledd mellom design- og utviklingsteamet hos oss i MarkedsPartner.

«Noe av det jeg setter mest pris på her i MarkedsPartner er hvordan vi står sammen og solidarisk bak hverandre i arbeidet som blir gjort, for å skape mest mulig verdi til kundene våre. Vi er litt som de tre musketerer egentlig. Du vet, en for alle, og alle for en.» (Bianca Eilertsen).

Les mer om Bianca her