Tønnes Sannem Heian (39) tiltrådte 2. januar 2020 som ny daglig leder i MarkedsPartner. Han kommer fra stillingen som Head of Growth i Infotjenester, og tar over stafettpinnen fra Stig Hammer, som går hundre prosent over i forretningsrådgiverrollen.

- MarkedsPartner er et spennende selskap fullt av folk med høy kompetanse. Selskapet har hatt en sterk vekst og har mange muligheter foran seg. Jeg ser veldig frem til å være med å utvikle selskapet og tjenestetilbudet til kundene våre videre.

Lederbyttet gir avtroppende daglig leder, Stig Hammer, som var med å starte selskapet i 1997, anledning til å gå hundre prosent over i rollen han trives best i, som forretningsrådgiver og for å bistå de andre forretningsrådgiverne med coaching og utvikling.

- Med solid digital markedsføringskompetanse, grundig, analytisk og resultatorientert tilnærming til oppgaver, lang erfaring både fra rådgiverrollen og kundens side av bordet, samt sin lyttende og hyggelige tilnærming til mennesker, er jeg sikker på at Tønnes vil bli en meget verdifull lagspiller hos oss, sier Stig.

Tønnes er ikke helt ny i MarkedsPartner, men har tidligere jobbet i selskapet som forretningsrådgiver. De siste fem årene har han jobbet i Infotjenester, Nordens ledende selskap innen HR-teknologi og kompetanse, som Head of Marketing og Head of Growth.

Les mer om Tønnes her.