Vi får med oss Ida Berg og Helene Zeylon på laget. To flotte damer som begge skal tre inn i rollen som digitalkonsulent.

Hvem er Ida?

Ida har en mastergrad i markedsføring og markedskunnskap fra Markedshøyskolen i Oslo. Hun beskriver seg selv som ganske ålreit og energisk mossing, som bruker mye av fritiden sin på vektløfting og Crossfit. 

På spørsmål om hva som fikk Ida til å søke jobben i MarkedsPartner svarer hun har kjent til bedriften lenge, og bare hørt positive ord fra folk hun kjenner som jobber her. Det å få kunne lære mye nytt og spennende sammen med en så unik og dyktig gjeng er selvfølgelig fristende, sier Ida. Ida tror hennes største utfordring blir å sette seg inn i tilværelsen som konsulent og få full oversikt over alle systemene MarkedsPartner bruker. Ida er en positiv dame og legger til at hun allikevel gleder seg til en bratt læringskurve og kunne fortsette å utvikle seg. Hun gleder seg også til å bli bedre kjent med kollegaene og kundene sine og bli helt selvstendig i rollen som konsulent. 

Hvem er Helene?

Helene har en bachelor i markedsføring og merkevareledelse fra høyskolen Kristiania med fordypning i digital markedsføring. På fritiden bruker hun mye tid i turnhallen, og sammen med venner og familie.

Helene befant seg plutselig som nyutdannet midt i en pandemi. Det var våren 2020 og arbeidsmarkedet var tøft. Permitteringer og nedstegninger førte til færre stillinger og ekstremt mange søkere på de stillingene som var ute. Hun visste om MarkedsPartner fordi hun hadde en venninne som jobbet i bedriften før. Fordi venninnen hadde snakket mye om hvor godt miljøet var og hvor mye hun hadde lært, endte Helene opp med å sende inn en søknad til oss. Det ble ikke napp første gang. Spol frem nesten et år, vår HR-sjef husker på Helene når en ny stilling blir ledig – og vipps har hun ny jobb! 

Det passet ekstra godt for Helene at vi hadde lokaler i både Oslo og Sarpsborg, fordi hun bodde i Oslo, men hadde planer om å flytte hjem igjen til Østfold. Når jeg spør henne hva hennes største utfordring blir svarer hun at det blir å ikke bare holde styr på seg og sitt, men følge med på hva alle i teamet driver med. Helene sier hun har 1000 ting i hodet akkurat nå, men når hun lander i stillingen vil dette gå seg til uten problem. Det hun gleder seg til, er det samme som Ida, nemlig bratt læringskurve og bli kjent med kollegaer og kunder. Helene gleder seg også til å sette seg enda mer inn i HubSpot fordi det hele tiden kommer nye utfordringer å bryne seg på – og det syns hun er kjempegøy!