MarkedsPartner styrker virksomheten med fem nye ansettelser. Møt vår nye produktsjef, kundesenterleder, SEO-spesialist, IT-konsulent og leder for prosjekt, forvaltning og drift.

Patrick Moe (Leder for prosjekt, forvaltning og drift) har over 25 års erfaring fra drift og utvikling og har jobbet som konsulent hos noen av Norges største bedrifter. Som leder for prosjekt, forvaltning og drift hos MarkedsPartner skal Patrick sørge for samspill mellom de ulike avdelingene, slik at våre leveranser og tjenester går mest mulig smertefritt. Han bistår også som utvikler ved behov.

Fredrik Engseth (IT-konsulent og support) har sin utdannelse fra Høgskolen i Halden, der han studerte informasjonssystemer med spesifikasjon innen webutvikling. Under studiet har han tilegnet seg kompetanse innen strategisk og praktisk bruk av IT i virksomheter, samt kunnskap om databaser, programvareutvikling og webutvikling. Hos MarkedsPartner skal Fredrik administrere og forvalte driftsmiljøene, interne systemer og følge opp kunder på kundestøtte.

Christian Nordhelle (Fagspesialist søk og online marketing) har flere års erfaring med søkemotoroptimalisering, programmatiske annonsekjøp og Facebook- og Instagram-annonsering for store norske og internasjonale merkevarer som Telenor, Orkla, Canal Digital, Color Line og Nissan. For å utnytte mulighetene for skreddersydd innhold på nettet i dag er man avhengig av automatisering, og dette er noe Christian behersker godt.

Beate Kopp Kleiven (Leder kundesenter) har jobbet med ledelse i ulike avdelinger på hotell og besøkssenter - alltid med gjesten i fokus. Erfaringen tar hun med seg inn i jobben som leder for kundesenteret for å motivere og inspirere til beste leveranse. Med mange års erfaring fra serviceyrket ønsker Beate å videreutvikle MarkedsPartner sitt forhold til kundene, samt sikre at kunden får det den skal og litt til.

Per Christian Kjølberg (Produktsjef) kom til MarkedsPartner i august 2017 fra jobben som daglig leder hos Infografikk, Norges største B2B-leverandør av Apple-produkter. Han har over 20 års IT-erfaring innenfor salg og markedsføring mot B2B i mediebransjen. Hos MarkedsPartner skal Per Christian bistå vår markeds- og salgsavdeling med identifisering, utvikling og implementering av nye tekniske funksjoner som kan forbedre kjøpsprosessene for våre kunder. Hans fokus er å sikre våre kunder kommersiell suksess ved valg av riktige digitale markedsføringsverktøy.