MarkedsPartner vokser og har fått med oss Anne Mørk Løwengreen på laget! Hun trer inn i rollen som rådgiver for kommunikasjon og innhold. Hun gleder seg både til å sette seg inn i nye systemer og arbeidsmetoder og til å dra på firmatur og julebord med nye kollegaer. 

Hva fikk deg til å søke jobben i MarkedsPartner?

Jeg var ikke aktivt på jobbjakt.  Det som skjedde, var at jeg kom over en MarkedsPartner e-bok om digital endringsledelse via en annonse på Facebook. Jeg lastet ned e-boka og gikk videre inn på MarkedsPartners nettside, hvor jeg kom over stillingsannonsen. Klassiske markedsføringsmekanismer altså! Teksten i stillingsannonsen traff meg veldig. Den beskrev drømmejobben for meg, med søkelys på godt språk, storytelling og bruk av klassiske journalistiske verktøy i markedsføringssammenheng. I tillegg kjente jeg et par av dem som jobber i avdeling for innhold og kommunikasjon fra før. De har i likhet med meg journalistisk bakgrunn. Det var en bekreftelse på at min kompetanse er verdifull i inbound marketing-sammenheng, fordi tekstene skal gi en egenverdi til leseren i tillegg til å bidra til å skaffe flere kontakter og salg.

Hva tror du blir din største utfordring?

Det er alltid utfordrende å starte i en ny jobb. Uansett om jeg har over 20-års erfaring i arbeidslivet, har jeg kun 2 måneders erfaring med Markedspartner. Det er mange nye systemer og arbeidsmetoder å sette seg inn i, men foreløpig synes jeg det går veldig greit. Den største utfordringen er kanskje å sette seg inn i alle de ulike, komplekse og spennende temaene våre kunder jobber med. Jeg har jobbet mye med tematikk som HR og ledelse tidligere, men nå setter jeg meg inn i alt fra lakselus-teknologier til ferdighus. Det er heldigvis en morsom utfordring, fordi noe av det beste jeg vet er å lære meg nye ting.

Hva gleder du deg mest til?

Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med flere av MarkedsPartners flotte kunder og alle de andre ansatte på huset. Jeg har allerede vært med på min første interne firmatur til Kragerø. Det var veldig hyggelig, og jeg har hørt rykter om at det planlegges for en større markering av 25 års jubileet i 2022. Akkurat nå, gleder jeg meg til jul. Jeg er litt barnslig på den måten at jeg elsker å få gaver og også å jakte på den riktige gaven å gi bort.