MarkedsPartner har en spennende og travel høst i vente. Med oss inn i høst-mysen er det med stor glede at vi kan meddele at vi har fått med oss en ny stjernespiller på laget! Selv om det kan høres ut som om hun er enten julenissens kone, datter eller medhjelper, kan vi bare betrygge med at gavelisten er fullpakket med innhold av beste kvalitet!

Helene Nissen - gavepakken med innhold på tvers av kanaler

Helene er født og oppvokst på Hurum, men bor nå i Oslo sammen med (soon to be) ektemann og katten, Kosfen. Hun har tidligere jobbet som tekstforfatter og innholdsprodusent i bedrifter som blant annet The Balloon Company og Horn Media. Helene startet i en 100% stilling som digital innholdsspesialist i august i år og er allerede godt i gang med innholdsproduksjon og mye, mye mer. 

På privaten er hun glad i å reise, være med familie og elsker å dra på en skikkelig euforisk festival med venner og bekjente. 

Men hva fikk henne egentlig til å søke jobb hos oss?

- Jeg synes rett og slett at det så utrolig spennene ut.

Og da MarkedsPartner spurte om hun ville være med på å skape synlighet og engasjement rundt selskapet tenkte hun i noen sekunder før hun sa: Ja, det vil jeg! Vi har allerede hatt en kort ukes opplæring. En kort, men likevel omfattende prosess for å få Helene i gang. Noe av det hun synes virker mest utfordrende i ny stilling er alle de eksterne oppgavene. Alle de tekniske oppgavene, og det å lære seg nye systemer og plattformer utenfor det å produsere innhold, men hun gleder seg, smiler og roper høyt: Jeg tar alle utfordringer på strak arm!

- Noe av det beste med denne jobben må definitivt være å intervjue de ansatte til artikler som produseres på tvers av MarkedsPartner sine kanaler. Ikke bare får jeg gå i gang med det jeg liker best - produksjon av innhold, men jeg får også gleden av å bli bedre kjent med mine nye kolleger.

Usikker på hvordan hun skal si det, lurer Helene frem en kommentar om hvordan hun har gruet seg til de første intervjuene. Som vi alle kan kjenne oss igjen i, er det alltid noen ekstra hjerteslag og en litt høyere puls enn normalt, første gang man skal levere fra seg noe nytt til en ny arbeidsgiver. Men det viser seg at dette har også vært noe av det mest givende for Helene.

- Kollegaene mine er jo utrolig hyggelige! Det å få mine kollegers tanker ned på papiret er kjempemoro og veldig stas. Jeg har lært mye underveis.

Hun uthever at hun har lært å samarbeide med en trivelig gjeng allerede og at hun gleder seg til å bli en del av miljøet og teamet i MarkedsPartner. Velkommen til oss Helene! 

Les mer om Helene her