MarkedsPartner vokser og utvider staben med en integrasjonskonsulent og en videoprodusent. Møt våre nye medarbeidere, Thea Petrine og Michael. 

Thea Petrine Hammer (integrasjonskonsulent)

Thea Petrine jobber som integrasjonskonsulent i MarkedsPartner. Hun har tatt en bachelor ved UiO i Informatikk: Digital økonomi og ledelse, og er født og oppvokst i Sarpsborg.

Tidligere erfaringer

Thea Petrine kommer fra rollene som kundeservicekonsulent og Junior Business Developer i Visma Software. Mange av oppgavene hennes i Visma var basert på det samme arbeidet hun skal gjøre hos MarkedsPartner, men to ting er annerledes: MarkedsPartner er mer forretningsdrevet, og hun går fra å inneha en intern rolle til å jobbe målrettet mot kunder. Hun sier det er fint å få erfaring fra begge sider av bordet.

Hos Visma jobbet hun også med å forbedre og utvikle churn-prosessen i selskapet. Da bedriften gikk over fra et stort CRM-system til et annet ble hennes oppgave å kartlegge churn-prosessen, hvordan den kunne forbedres, hva som måtte endres og hvilke data det var viktig at de fikk med seg i overgangen. Hun fokuserte også på hvilke data de ikke fanget opp i den pågående prosessen, som kunne forbedres i et nytt system.
Noe av det hun gleder seg mest til i jobben som junior integrasjonskonsulent er hvordan hun vil bli utfordret til å prøve nye teknologiske løsninger, slik at hun holder seg relevant i et konkurransedyktig marked.

- Jeg synes det er utrolig hyggelig at oppstarts-prosessen i MarkedsPartner foregår på kontoret og ikke via Teams. MarkedsPartner har gitt meg en hybrid-løsning på kontor-situasjonen som viser fleksibilitet og forståelse. Det setter jeg pris på.

Les mer om Thea Petrine her.

Michael Gundhus (videoprodusent)

Fra høsten av tar Michael over den gule ledertrøya for alle video-prosjekter, og blir ansvarlig for å bringe våre kunders visjoner til liv med levende bilder, lyd og kreative løsninger. Michael har en bachelorgrad i Medieproduksjon fra NTNU og etter flere år i utlandet har han nå bosatt seg i Bærum.

Tidligere erfaringer

Michael har de siste 5 årene jobbet med promoer og YouTube-innhold for merkevarer som blant annet ArenaCast, MyCall og TerryTV. Arbeidet har vært bredt, og strukket seg fra regi og produsent til fixer og koordinator. I dette arbeidet har Michael vært innom både tradisjonelt videoinnhold og livestreaming. Han har også jobbet på kjente produksjoner som Kjør meg til OL og OL Kveld.

Han har som mål å ta med kunnskap fra tidligere arbeid og andre plattformer, til å bygge videre på det gode videoarbeidet som har blitt gjort av MarkedsPartner.

- Jeg gleder meg til å gå i gang med arbeidet! Jeg håper at min kompetanse kan bidra med å levere kvalitetsvideoer som både engasjerer kundenes målgrupper og tar dem videre i sin kundereise.

Les mer om Michael her.