MarkedsPartner sin Osloavdeling vokser og vi flytter inn nye og større lokaler! I starten av 2020 kjøpte Story House Egmont seg inn i MarkedsPartner og vi flytter nå inn i deres lokaler i Nydalsveien 12 A.

For å kunne fortsette å vokse måtte vi skaffe oss større lokaler og Egmonthuset var midt i blinken for oss.  Her får vi åpne, fleksible kontorlandskap, en moderne kantine, møterom og videostudio. 

Bygget inneholder også to solfylte takterasser, sykkelparkering, garderobe og en kinosal med plass til 40 personer.  Vil du jobbe med oss i våre nye lokaler? Vi søker stadig flinke folk! Se ledige stillinger her. 

 

  

MarkedsPartner

MarkedsPartner hjelper bedrifter med å bygge bedre kundereiser med mål om å skaffe, beholde og utvikle kunder. Med gode og velprøvde metoder bistår vi våre kunder helhetlig fra strategi til gjennomføring og utvikling, på tvers av markedsføring, salg, leveranse, kundeservice og kundeoppfølging. Alltid datadrevet og forankret i strategi.

I 2020 oppnådde vi som det 14 byrået i verden HubSpot sitt høyeste partnernivå; Elite.

Vi er over 40 ansatte og har kontorer i Oslo og Sarpsborg. MarkedsPartner er deleid av Story House Egmont.

Story House Egmont

Story House Egmont har gjennom det voksende forretningsområdet Marketing Services allerede investert i en rekke ledende kommunikasjonsbyråer i Norden, som for eksempel performance marketingselskapene S360, Ingager og Sempro, digitalbyrået KAN, og de kreative Klintberg Nihlén og Belong. Story House Egmont satser også stort på e-commerce, hvor medieselskapet har investert i en rekke selskaper i Norden.