MarkedsPartner begynner året sterkt med å ansatte to nye medarbeidere. Øivind Lunde går inn i rollen som forretningsrådgiver og Christoffer Urdal Pedersen blir vår dedikerte videoprodusent. 

Øivind Lunde

Øivind Lunde skal som forretningsrådgiver sørge for at kundene begeistres av MarkedsPartners konsulenter innenfor digital markedsstrategi og innhold. Øyvind har bred erfaring fra flere virksomheter innen næringslivet og offentlig sektor. Han liker å si at han forstår mange kulturer og snakker mange språk. «finansk», «kommunsk», «journalistisk», «eiendomsk», «gårdbrukersk» og «økonomsk» er noen av de.

Øivind er dessuten en løsningsorientert NLP-coach med erfaring i å forene mennesker rundt en felles strategi, og engasjeres av å finne løsninger på fastlåste situasjoner. 

Les mer om Øyvind her.

Christoffer Urdal Pedersen

Christoffer Urdal Pedersen vil som videoprodusent, styrke MarkedsPartners leveranse av levende bilder, både intert og eksternt. Han har den gule ledertrøya i alle video-prosjekter vi gjør for kunder og i vår egen markedsføring, og er en kreativ, energisk lagspiller, som behersker både teknikk, redigering og historiefortelling med levende lyd og bilder.

Han startet karrieren sin med en fascinasjon for lyd, for det meste gjennom musikk, og tok siden en bachelor i dokumentarproduksjon fra HiL og solid erfaring fra et par titalls film- og TV-produksjoner, blant annet realityseriene Farmen Kjendis og Anno.

Les mer om Christoffer her.