I dag, helt på tampen av året, fikk vi den hyggelige nyheten om at MarkedsPartner nå er en HubSpot Gold Certified Agency Partner. En hyggelig anerkjennelse etter et år hvor vi virkelig har satset innen inbound marketing. Enten du er kunde hos oss eller ikke - hva innebærer dette for deg?

1. Ekspertise på HubSpot

MarkedsPartner er landets eneste sertifiserte HubSpot-partner, med 16 individuelt sertifiserte medarbeidere. Nå som vi også har oppnådd gullpartner-status, betyr det at vi har opparbeidet betydelig kompetanse på å bruke verktøyet, noe som kommer våre eksisterende og nye kunder til gode.

2. Ekspertise på inbound-metoden

For å bli gullpartner må man ha arbeidet dedikert med inbound marketing sammen med flere kunder over tid. Et annet suksesskriterium er at man har medarbeidere som mestrer de ulike fagområdene som inngår i en inbound marketing-satsning. MarkedsPartner har spesialister på digital markedsstrategi, søkemotoroptimalisering, analyse, content marketing og webutvikling, for å nevne noen områder. Flere av våre fageksperter deler også sin kunnskap gjennom bloggen vår, Inboundbloggen.no to ganger i uka.

3. Tettere samarbeid med HubSpot

Det å oppnå gullnivået i HubSpots partnerprogram bringer oss nærmere det som skjer i HubSpot - en fordel som kommer kundene våre til gode. Ved siden av å være et byrå som har vist sunn vekst siden oppstarten i 1997, tror vi også at både nye og eksisterende kunder på HubSpot vil oppleve det som trygt å ha en leverandør som også er der i morgen.

Takk!

Vi benytter anledningen til å takke våre egne kunder på inbound marketing for tilliten og for reisen så langt. Vi ser frem til å sammen skape ytterligere vekst i 2016.

Vi benytter anledningen til å takke våre egne kunder på inbound marketing for tilliten og for reisen så langt. Vi ser fram til å sammen skape ytterligere vekst i 2016.