Ingen ting er mer moro enn nye ansikt og lagpartnere! Med en spennende og travel høst foran oss, er det en glede å få med oss Martin og Senada til kontoret i Sarpsborg. Vår andre praktikant og nest første svenske! Välkommen! 

Avbildet (fra venstre) ser du Martin Grönberg, Siri Enoksen, Lars Hansen, Trygve Mathias Hansen og Erlend Førsund, alle ansatt i salgs- og markedsavdelingen. Sammen finner de frem til felles strategier for å nå felles mål, ved hjelp av ukentlige møter for å diskutere akkumulerte resultater hittil i perioden. Erlend, Martin og Siri på marked, har ansvar for å sørge for kvalifiserte leads til Lars og Mathias, som går i dialog med potensielle kunder. Ved hjelp av digitale kanaler kan avdelingene holde en åpen dialog, ha felles rapportering og et dashboard som synliggjør hva hver enkelt avdeling bidrar med for å skape fornøyde kunder og lønnsom vekst.

Martin Grönberg (salgs- og markedskoordinator)

Vi har gleden av å presentere Martin Grönberg med på laget! Martin har en profesjonell karriere i Sparta Warriors, et ishockeylag MarkedsPartner er stolt sponsor av. Selv om han fortsatt spiller hockey, trer han nå inn i en 40 prosent stilling som salgs- og markedskoordinator. Han har allerede en hel rekke sertifiseringer i HubSpot, markedsføring og salg, og oppgavene strømmer på.

Martin er fra Mockfjärd i Sverige, men har bodd i Sarpsborg i ett år. Selv om han forstår norsk helt fint, er det likevel ikke lett å bli plassert i en avdeling hvor to er vestlendinger med dialekt og merkelige ord og uttrykk. Eksempler på slike ord er «gysla løye» (noe Siri sier HELE tiden) og forskjellen på «han er kjempe kjekk» og «han er kjempe morsom/kul», i Stavanger betyr nemlig «kjekk» det samme som «morsom» eller «kul». Det kan ofte misforstås … Vi har derfor fastslått at det til tider er enklere om de bare prater engelsk, for svensk er de ikke så gode på heller ...

- Min første tid her hos MarkedsPartner har vært veldig bra, med snille og hjelpsomme kolleger med mye kunnskap og engasjement som gjør arbeidsdagen morsom, kul og uventet.

Bli mer kjent med Martin her

Senada Dzanovic (praktikant)

Vi har også fått med oss en praktikant! Senada Dzanovic tar en bachelor i innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold, avdeling Fredrikstad. Hun er fra Bosnia, men oppvokst i Sarpsborg. Hun er med på møter og skriver rapporter så blekket spruter (eller så tastaturet ryker, som vi digitale sier).

Hun har allerede deltatt på et av våre kvartalsvise HubSpot User Group-samlinger i Oslo og er en flott bidragsyter for oss her på huset, med sin arbeidsvillige holdning og oppløftende smil. MarkedsPartner har et samarbeid med Høgskolen i Østfold, og hele 70 prosent av de yngste nyansatte hos oss kommer faktisk derfra. Så studenter, vi er interessert i nyskapende, engasjerte og dyktige unge mennesker som er villige til å jobbe hardt, og som ønsker seg en karriere innen digital markedsføring, design, utvikling, salg og ledelse.

Vi håper å kunne hjelpe Senada med å skaffe seg studierelevant arbeidserfaring, samt vise hvordan vi i MarkedsPartner planlegger og gjennomfører prosjekter i praksis. Hos oss får hun delta i prosjekter og være med på å skape en kultur for nytenkning sammen med oss på kontoret. Dobrodošli (velkommen), som de sier i Bosnia. 😊

- Jeg synes at MarkedsPartner virker som et sammensveiset firma som jobber seg systematisk gjennom arbeidsoppgaver. De setter klare mål og avholder jevnlige avdelingsmøter, slik at det er rom for å diskutere og stille hverandre spørsmål.