The Contributing Gold Partner-merket gis til gullpartnere som strekker seg ekstra langt for å forbedre Umbraco-programvaren og hjelpe fellesskapet å vokse. I år var det 36 gullpartnere som mottok denne spesielle anerkjennelsen, 23 fornyede partnere og 13 nye - og vi var en av dem!

Faglig leder for systemutvikling i MarkedsPartner, Lars-Erik Aabech er den i firmaet som jobber tettest med Umbraco og han er svært fornøyd med anerkjennelsen.

-  Det som er deilig med Umbraco er at vi er en verdensomspennende gjeng som kan samarbeide om kontinuerlig forbedring av verktøyet, sier Lars-Erik.

Han fortsetter med å si at ved å bidra til koden i -, og miljøet rundt Umbraco får vi unik innsikt, kompetanse og påvirkningskraft vi ikke får med tradisjonelt proprietær software. Lars-Erik avslutter med å si at det selvsagt er gøy at det kan gi anerkjennelser som denne. Det motiverer.

Å velge en Umbraco gullpartner betyr at du jobber med en nær partner av Umbraco som aktivt hjelper dem med å forbedre og fremme programvaren, og dermed sitter på unik kunnskap om programvaren. Vi har utviklet flere hundre nettsteder og er en svært synlig aktør i det internasjonale utviklermiljøet for Umbraco. 

Les mer om hvordan vi bygger nettsider i Umbraco her.