For ett år siden sto markedsdirektør i Norsk Gjenvinning, Morten Frøid, på scenen under Inbound Marketing-Dagen (IMD) 2016 og fortalte om konsernets erfaringer etter én måned med inbound marketing. På årets samling er han klar for å dele de faktiske resultatene satsningen har gitt.

Helt 2014!

Hvis du var på IMD i fjor, husker du kanskje denne replikken:

– De vi liker å sammenlikne oss med - vet dere hvor de er i markedsføring? De er helt 2014 (latter). Det overrasker meg at måten vi jobber på i B2B fortsatt henger så langt etter B2C når det gjelder å utnytte digitale kanaler. Metoder, verktøy og muligheter ligger rett foran nesa vår. Men ser ut til at få har skjønt det.

Resultater etter ett år med inbound marketing

Så hvordan har det gått etter ett år? 

– I fjor sa jeg at dette kom til å prege oss både i forhold til hvordan vi skal jobbe og være organisert, ja ganske enkelt snu mange ting på hodet. Mye av dette har skjedd allerede. Det har nesten overrasket meg hvor fort vi har fått resultater og hvordan både salg, marked og kundeservice har blitt truffet av dette, svarer Frøid.

–  Inbound Marketing-Dagen den 15. mars kommer jeg til å dele de faktiske resultatene fra satsningen vår. For bare få år siden var ikke denne metoden mulig å gjennomføre i praksis. Og ingen annen markedsføringsmetode kan gjøre dette så presist. Jeg tror også at mange vil være interesserte i å høre hvor raskt vi faktisk kom til skudd. Effekten kom raskt, den har vedvart og har heller ikke vært svært krevende for oss, takket være god hjelp fra MarkedsPartner, avslutter han.

«Det har nesten overrasket meg hvor fort vi har fått resultater.»

Morten Frøid, CMO i Norsk Gjenvinning AS

Sikre deg din plass til Inbound Marketing-Dagen 2017

IMD har et begrenset antall plasser, så du bør sikre deg en plass nå ved å melde deg på konferansen her.

Se gratis videoforedrag

Morten Frøids foredrag Hvorfor Norsk Gjenvinning satser på inbound marketing fra 2016 er tilgjengelig på video for interesserte. Den kan lastes ned gratis her.