Video blir en stadig viktigere del av marketingmiksen og en uunnværlig del av en inbound marketing-strategi. Da MarkedsPartner så etter en videoløsning som kunne hjelpe kundene våre med å skape, redigere, publisere og måle videoer på tvers av alle sosiale nettverk fra ett sted, som samtidig kunne integreres med CRM og HubSpot, falt valget på TwentyThree.

TwentyThree™ er en nettbasert videoplattform som gir bedriften muligheten til å lagre og distribuere video til YouTube, Facebook, Vimeo, Twitter, LinkedIn og andre kanaler, og samtidig ivareta eierskap og kontroll over videoinnholdet. Løsningen brukes av kjente merkevarer som bl.a. Audi, Carlsberg, Spotify og Telia. 

Er video en del av din markedsføringsstrategi, vil TwentyThree også gi deg statistikk og rapportering i sanntid på dine kontakters videokonsum til bruk i marketing automation eller salgskvalifisering. TwentyThree har også gode integrasjoner mot HubSpot og en rekke andre applikasjoner:

Ønsker du et dypere innblikk i hva TwentyThree kan gjøre og eksempler på beste praksis innen videomarkedsføring, anbefaler jeg at du ser foredraget til Todd Patton, Head of Comms & Story ved TwentyThree, fra Inbound-dagen 2018:

 


MarkedsPartner er offisiell partner med TwentyThree. Ønsker du mer informasjon, en demo eller en uforpliktende prat om hvordan dere kan komme i gang med videomarkedsføring, ta kontakt med produktsjef, Per Christian Kjølberg på telefon 976 37 381 eller perk@markedspartner.no