Digital markedsføring handler i stor grad om å produsere innhold. Hjemmesiden må oppdateres, Facebook statuser deles og blogginnlegg produseres. Samtidig må alt innhold kvalitetssikres. Mange markedsførere i byggenæringen opplever dette som en overveldende oppgave. For å bistå våre kunder i tidsklemma har MarkedsPartner inngått et samarbeid med Boligkanalen- en slags streaming-tjeneste av innhold for byggenæringen.

Som kunde av Boligkanalen får du tilgang til masse innhold som du kan republisere på egne kanaler. Innholdet blir laget ved hjelp av datamining i byggebolig sin database. Denne databasen inneholder allerede 900 000 innlegg, samt tilgang på data fra Prognosesenterets forbrukerundersøkelser.

Tilgang til Boligkanalen kan du kjøpe som et abonnement gjennom MarkedsPartner. 

Et sterkt team

Boligkanalen er etablert av Tor Helge Mattland, Andreas Halvorsen, Christian Mjønes, Erik Hornnes og Aaron Fernandez som et isolert prosjekt i Byggebolig AS.

Utviklingsløpet har fått støtte fra Forskningsrådet og har vært utviklet over flere år. Teamets komplementære kompetanse skaper gode synergieffekter, noe som har vært viktig for å lykkes med dette prosjektet:

  • Tor har leder- og utviklingserfaring fra Bonnier Media og Byggebolig og har vært avgjørende for kvaliteten i produktet Boligkanalen.
  • Andreas er en erfaren leder med over 10 års erfaring i mediebransjen. Han har vært i lederposisjoner i både Eniro og Aftenposten de seneste årene, men har også vært med på å etablere spennende start-ups.
  • Christian er entreprenøren som har vært med på to start ups, har alltid mange smarte ideer og bidrar med mye energi og gjennomføringskraft. Christian har i dag ledende posisjoner i blant annet 4Castgroup og Byggebolig.
  • Erik har over tid bygget opp erfaring og kompetanse på innholdsmarkedsføring for byggebransjen, kan litt om alt og har i hovedsak ansvar for innholdsproduksjon gjennom rollen som content manager i Byggebolig
  • Aaron er en perfeksjonist og magiker når det gjelder design og utvikling. Han har flere års erfaring fra mediebransjen, blant annet fra Solid Media.

 Ønsker du å vite mer kan du sende en e-post til erlend@markedspartner.no