Nyheter | MarkedsPartner AS

Nyheter

Siste nytt om MarkedsPartner. Følg oss også på LinkedIn, Twitter og Facebook. Vi blogger også to dager i uken.

5 fine frøkner - Anne Lise, Mia, Vilde, Kelly og Siri

23.09.2021Helene Nissen
MarkedsPartner vokser og har fått med seg hele 5 nye damer på laget! Møt vår nye avdelingsleder for utvikling og brukeropplevelse Anne Lise Falck, digitalmarkedsfører Mia Kristine Garder, salgsutvikler Vilde Utter Nilsen, performance spesialist Kelly Vu og innholdsprodusent Siri Hofstad Ruud.

MarkedsPartner vokser – møt vår nye junior integrasjonsutvikler og videoprodusent

26.08.2021Siri Enoksen
MarkedsPartner vokser og utvider staben med en junior integrasjonskonsulent og en ny videoprodusent. Møt våre nye medarbeidere, Thea Petrine og Michael. 

HubSpot lanserer spennende nyheter om datalagring

11.08.2021Helene Nissen
Som HubSpot Elite-partnere er vi svært fornøyde med å kunne annonsere at HubSpot nå er i gang med å lansere sitt første regionale datasenter i Europa. Nye HubSpot-kunder kan benytte seg av det nye datasenteret i Europa allerede nå.

Møt vår nye digitale innholdsspesialist, Helene

06.08.2021Siri Enoksen
Selv om det kan høres ut som om hun enten er julenissens kone, datter eller medhjelper, kan vi bare betrygge med at gavelisten er fullpakket med innhold av beste kvalitet! Med oss inn i høst-mysen er det med stor glede at vi kan meddele at vi har fått med oss en ny stjernespiller på laget.

De tre (nye) bukkene Bruse – Tom Kristian, Roxanna og Jakob

14.04.2021Siri Enoksen
De har lykkes i vandringen om å komme seg til seters (bli en del av laget i MarkedsPartner), startet på målet om å bli fete (fete på kunnskap) og overvunnet hindringer og konflikter på veien mot trollet (Korona). Endelig kan de bistå teamet i MarkedsPartner!

MarkedsPartner er nå første HubSpot elite-partner med hovedkvarter i Norge

07.12.2020Siri Enoksen
MarkedsPartner er nå det 14. byrået i verden – og det eneste med hovedkvarter i Norge – som får plass helt øverst i HubSpots partnerprogram. Og det blant tusenvis av partnere som HubSpot har på verdensbasis.  

Velkommen til De tre (nye) musketerer – «En for alle og alle for en»!

24.02.2020Siri Enoksen
De trenger ikke vinne med sverd og kniv, men fekter seg til seier gjennom tall, koder, kunnskap og godt samarbeid med resten av gjengen på Sarpsborg- og Oslokontoret. Hils på Jan (den edle), Hans (den glade) og Bianca (den sofistikerte).

Egmont kjøper seg inn i MarkedsPartner

07.01.2020Erlend Førsund
Egmont Publishing starter det nye året med friske takter på oppkjøpssiden, og kjøper seg opp innen digital markedsføring.

Tønnes Sannem Heian tiltrer som ny daglig leder i MarkedsPartner

06.01.2020Siri Enoksen
Tønnes Sannem Heian (39) tiltrådte 2. januar 2020 som ny daglig leder i MarkedsPartner. Han kommer fra stillingen som Head of Growth i Infotjenester, og tar over stafettpinnen fra Stig Hammer, som går hundre prosent over i forretningsrådgiverrollen.

MarkedsPartner får nye spillere med på laget

16.10.2019Siri Enoksen
Ingen ting er mer moro enn nye ansikt og lagpartnere! Med en spennende og travel høst foran oss, er det en glede å få med oss Martin og Senada til kontoret i Sarpsborg. Vår andre praktikant og nest første svenske! Välkommen! 

Vi ønsker fire nye medarbeidere velkommen til teamet!

09.08.2019Siri Enoksen
Brikkene faller på plass og med oss i puslespillet har vi nå fire kjernekarer som trer inn i ulike roller og avdelinger hos oss. Vi ønsker hjertelig velkommen til våre nye medarbeidere: David, Knut, Helge og Kristofer. 

Vi ønsker to nye medarbeidere velkommen på laget!

13.05.2019Siri Enoksen
MarkedsPartner fortsetter å vokse og ansetter to nye medarbeidere: en ny forretningsrådgiver og digitalmarkedsfører. Vi ser frem til de nye ideene og kompetansen de vil tilføre teamene våre. Velkommen Siri og Merethe!

Vi utvider staben

26.03.2019Anneli Setalo
Vi utvider staben med flere innholdsprodusenter og digitalmarkedsførere. Møt våre nye medarbeidere, Hannah (fagspesialist for search og online marketing), Jørgen (senior digitalmarkedsfører) og innholdsprodusentene Anne Kristine og Frida-Marie.

Recap fra inbound-dagen 2019: Ledelse med digital forståelse - en forutsetning for å lykkes!

26.03.2019Anneli Setalo
13. mars arrangerte MarkedsPartner Inbound-dagen for femte år på rad. 220 markedsførere og ledere var samlet på Oslo Plaza til en fagdag som stadig flere ser på som en viktig arena når det gjelder digitale trender, markedsføring, CRM, og ikke minst, nyttig erfaringsutveksling. Det synes vi er gøy!

Vi ønsker velkommen til to nye medarbeidere

22.01.2019Anneli Setalo
MarkedsPartner begynner året sterkt med å ansatte to nye medarbeidere. Øivind Lunde går inn i rollen som forretningsrådgiver og Christoffer Urdal Pedersen blir vår dedikerte videoprodusent. 

Omnicom og MarkedsPartner fusjonerer

19.12.2018Anneli Setalo
MarkedsPartner var tidligere et datterselskap av Omnicom AS, men i desember 2018 ble disse to selskapene fusjonert under navnet MarkedsPartner AS 

Markedspartners Oslo-avdeling flytter inn i nye lokaler i Posthuset

25.10.2018Anneli Setalo
Vi ser frem til å benytte disse lokalene til å arrangere kundesamlinger og møter, i tillegg til daglig aktivitet selvfølgelig. 

TwentyThree lanserer ny webinar-funksjon

25.10.2018Anneli Setalo
Videoplattformen TwentyThree lanserte nylig en webinar-funksjon som vil endre måten markedsførere generer leads, engasjerer sin målgruppe og skaper merverdi for eksisterende kunder.

Boligkanalen- en innholdsbase til bruk i markedsføring for byggenæringen

25.10.2018Anneli Setalo
For å bistå våre kunder i tidsklemma har MarkedsPartner inngått et samarbeid med Boligkanalen- en slags streaming-tjeneste av innhold for byggenæringen.

Organisatoriske endringer i MarkedsPartner

05.09.2018Anneli Setalo
MarkedsPartner har denne sommeren gjennomgått flere organisatoriske endringer. Bakgrunnen for dette er et ønske om å styrke fremtidige leveranser til alle våre kunder, samt legge et fundament for innovasjon og nytenkning.

Møt våre nye medarbeidere

04.09.2018Anneli Setalo
MarkedsPartner fortsetter å vokse og vi styrker derfor laget med flere strategiske rådgivere og inbound-marketing konsulenter, samt en digital designer, en salgsutvikler og en innholdsprodusent.