Nyheter | MarkedsPartner AS

Nyheter

Siste nytt om MarkedsPartner. Følg oss også på LinkedIn, Twitter og Facebook. Vi blogger også to dager i uken.

4 flinke folk til MarkedsPartner

14.06.2022Helene Nissen
I starten av juni kunne vi annonsere at vår egen Tove Eggen ble ny leder for innhold og kommunikasjon. Men vi løfter ikke bare frem interne talenter, vi henter også nye! Denne gangen har vi vært så heldig og få med oss hele 4 flinke folk på laget. Møt Kristian, Tomine, Jeanette og Filip!

Vi løfter frem interne talenter – Tove Eggen tar over som leder for innhold og kommunikasjon

02.06.2022Helene Nissen
MarkedsPartner gikk ut av 2021 med rekordomsetning, og satser for fullt på videre vekst i 2022. Vi skal derfor hente inn flere nye medarbeidere. – Da blir det ekstra viktig å løfte frem interne talenter, sier daglig leder Tønnes Sannem Heian.

5 nye ansatte til Oslokontoret! Møt Thomas, Sandra, Kjersti, Daniela og Minna

31.03.2022Helene Nissen
Nå som vi har flyttet inn i store, flotte lokaler i Egmonthuset i Nydalen er det er det en glede å ønske flere dyktige medarbeidere velkommen til vårt Oslo-kontor!  Jeg har tatt en prat med våre nye ansatte: forretningsrådgiverne Kjersti og Thomas, innholdsprodusentene Daniela og Minna og digitalrådgiveren Sandra. Jeg har blant annet spurt dem om hvorfor de ville jobbe i MarkedsPartner og om de har noen spennende påskeplaner. 

To nye digitalkonsulenter til MarkedsPartner

09.02.2022Helene Nissen
Vi får med oss Ida Berg og Helene Zeylon på laget. To flotte damer som begge skal tre inn i rollen som digitalkonsulent.

Ny rådgiver for kommunikasjon og innhold

29.11.2021Helene Nissen
MarkedsPartner vokser og har fått med oss Anne Mørk Løwengreen på laget! Hun trer inn i rollen som rådgiver for kommunikasjon og innhold. Hun gleder seg både til å sette seg inn i nye systemer og arbeidsmetoder og til å dra på firmatur og julebord med nye kollegaer. 

Markedspartner er nok en gang Umbraco Contributing Gold Partner!

17.11.2021Helene Nissen
The Contributing Gold Partner-merket gis til gullpartnere som strekker seg ekstra langt for å forbedre Umbraco-programvaren og hjelpe fellesskapet å vokse. I år var det 36 gullpartnere som mottok denne spesielle anerkjennelsen, 23 fornyede partnere og 13 nye - og vi var en av dem!

MarkedsPartner sin Osloavdeling flytter til Nydalen!

12.11.2021Helene Nissen
MarkedsPartner sin Osloavdeling vokser og vi flytter inn nye og større lokaler! I starten av 2020 kjøpte Story House Egmont seg inn i MarkedsPartner og vi flytter nå inn i deres lokaler i Nydalsveien 12 A. For å kunne fortsette å vokse måtte vi skaffe oss større lokaler og Egmonthuset var midt i blinken for oss.  Her får vi åpne, fleksible kontorlandskap, en moderne kantine, møterom og videostudio.  Bygget inneholder også to solfylte takterasser, sykkelparkering, garderobe og en kinosal med plas

5 fine frøkner - Anne Lise, Mia, Vilde, Kelly og Siri

23.09.2021Helene Nissen
MarkedsPartner vokser og har fått med seg hele 5 nye damer på laget! Møt vår nye avdelingsleder for utvikling og brukeropplevelse Anne Lise Falck, digitalmarkedsfører Mia Kristine Garder, salgsutvikler Vilde Utter Nilsen, performance spesialist Kelly Vu og innholdsprodusent Siri Hofstad Ruud.

MarkedsPartner vokser – møt vår nye integrasjonsutvikler og videoprodusent

26.08.2021Siri Enoksen
MarkedsPartner vokser og utvider staben med en integrasjonskonsulent og en videoprodusent. Møt våre nye medarbeidere, Thea Petrine og Michael. 

HubSpot lanserer spennende nyheter om datalagring

11.08.2021Helene Nissen
Som HubSpot Elite-partnere er vi svært fornøyde med å kunne annonsere at HubSpot nå er i gang med å lansere sitt første regionale datasenter i Europa. Nye HubSpot-kunder kan benytte seg av det nye datasenteret i Europa allerede nå.

Møt vår nye digitale innholdsspesialist, Helene

06.08.2021Siri Enoksen
Selv om det kan høres ut som om hun enten er julenissens kone, datter eller medhjelper, kan vi bare betrygge med at gavelisten er fullpakket med innhold av beste kvalitet! Med oss inn i høst-mysen er det med stor glede at vi kan meddele at vi har fått med oss en ny stjernespiller på laget.

De tre (nye) bukkene Bruse – Tom Kristian, Roxanna og Jakob

14.04.2021Siri Enoksen
De har lykkes i vandringen om å komme seg til seters (bli en del av laget i MarkedsPartner), startet på målet om å bli fete (fete på kunnskap) og overvunnet hindringer og konflikter på veien mot trollet (Korona). Endelig kan de bistå teamet i MarkedsPartner!

MarkedsPartner er nå første HubSpot elite-partner med hovedkvarter i Norge

07.12.2020Siri Enoksen
MarkedsPartner er nå det 14. byrået i verden – og det eneste med hovedkvarter i Norge – som får plass helt øverst i HubSpots partnerprogram. Og det blant tusenvis av partnere som HubSpot har på verdensbasis.  

Velkommen til De tre (nye) musketerer – «En for alle og alle for en»!

24.02.2020Siri Enoksen
De trenger ikke vinne med sverd og kniv, men fekter seg til seier gjennom tall, koder, kunnskap og godt samarbeid med resten av gjengen på Sarpsborg- og Oslokontoret. Hils på Jan (den edle), Hans (den glade) og Bianca (den sofistikerte).

Egmont kjøper seg inn i MarkedsPartner

07.01.2020Erlend Førsund
Egmont Publishing starter det nye året med friske takter på oppkjøpssiden, og kjøper seg opp innen digital markedsføring.

Tønnes Sannem Heian tiltrer som ny daglig leder i MarkedsPartner

06.01.2020Siri Enoksen
Tønnes Sannem Heian (39) tiltrådte 2. januar 2020 som ny daglig leder i MarkedsPartner. Han kommer fra stillingen som Head of Growth i Infotjenester, og tar over stafettpinnen fra Stig Hammer, som går hundre prosent over i forretningsrådgiverrollen.

MarkedsPartner får nye spillere med på laget

16.10.2019Siri Enoksen
Ingen ting er mer moro enn nye ansikt og lagpartnere! Med en spennende og travel høst foran oss, er det en glede å få med oss Martin og Senada til kontoret i Sarpsborg. Vår andre praktikant og nest første svenske! Välkommen! 

Vi ønsker fire nye medarbeidere velkommen til teamet!

09.08.2019Siri Enoksen
Brikkene faller på plass og med oss i puslespillet har vi nå fire kjernekarer som trer inn i ulike roller og avdelinger hos oss. Vi ønsker hjertelig velkommen til våre nye medarbeidere: David, Knut, Helge og Kristofer. 

Vi ønsker to nye medarbeidere velkommen på laget!

13.05.2019Siri Enoksen
MarkedsPartner fortsetter å vokse og ansetter to nye medarbeidere: en ny forretningsrådgiver og digitalmarkedsfører. Vi ser frem til de nye ideene og kompetansen de vil tilføre teamene våre. Velkommen Siri og Merethe!

Vi utvider staben

26.03.2019Anneli Setalo
Vi utvider staben med flere innholdsprodusenter og digitalmarkedsførere. Møt våre nye medarbeidere, Hannah (fagspesialist for search og online marketing), Jørgen (senior digitalmarkedsfører) og innholdsprodusentene Anne Kristine og Frida-Marie.

Recap fra inbound-dagen 2019: Ledelse med digital forståelse - en forutsetning for å lykkes!

26.03.2019Anneli Setalo
13. mars arrangerte MarkedsPartner Inbound-dagen for femte år på rad. 220 markedsførere og ledere var samlet på Oslo Plaza til en fagdag som stadig flere ser på som en viktig arena når det gjelder digitale trender, markedsføring, CRM, og ikke minst, nyttig erfaringsutveksling. Det synes vi er gøy!