Nyheter | MarkedsPartner AS

Nyheter

Siste nytt om MarkedsPartner. Følg oss også på LinkedIn, Twitter og Facebook. Vi blogger også to dager i uken.

Alltid i utvikling med HubSpot Academy Super Admin Bootcamp

16.03.2023Helene Nissen
En av kjerneverdiene til Markedspartner er «Alltid i utvikling». Det er ikke bare noe vi snakker om – vi etterlever det i praksis. 

Performance-avdelingen vokser! Møt Kristin Hylland

13.02.2023Helene Nissen
Kristin er vår nyeste performance-konsulent. Hun har en Bachelor i PR, Reklame og Media fra Middlesex University i London, og en Master i Markedsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania i Oslo. 

Fra praksisplass til fast ansatt på 2 måneder - møt Marcus Moberg

13.01.2023Helene Nissen
Marcus Moberg begynte i praksis hos oss i oktober – nå er han fast ansatt som digitalkonsulent!

MarkedsPartner har fått ny markedssjef!

20.12.2022Helene Nissen
Møt Knut Arild Vold ­­– han kommer til oss fra en rolle som marketing mananger i HR-techselskapet Simployer. Der hadde han ansvaret for teamet som lager innholdsprodukter og innholdsmarkedsføring for Simployer i Norge.

Møt vår junior integrasjonskonsulent - Fiona Sylanaj

02.11.2022Helene Nissen
Fiona kommer til oss fra Visma Software AS hvor hun jobbet både som kundeservicekonsulent og Junior Business Developer. Hun har en bachelorgrad i Informatikk: Digital økonomi og ledelse ved universitetet i Oslo. Det trivdes hun så godt med at hun bestemte seg for å ta en master innen samme studieretning. Den holder hun på med nå, og er ferdig til sommeren.

Ny leder for performance til MarkedsPartner

02.09.2022Helene Nissen
Etter 13 år i London har Ken Gjøran Leren bestemt seg for å slå seg ned i Norge igjen. Nærmere bestemt i Sarpsborg. Vi har vært så heldige og få han med på laget til MarkedsPartner!

En digital designer og en innholdsprodusent til MarkedsPartner

31.08.2022Helene Nissen
Sommeren er på hell, vi er tilbake på kontoret og ansettelsene fortsetter! I august har vi ikke bare fått en ny leder for performance, vi har også ansatt en digital designer og en innholdsprodusent. Møt Christina som skal jobbe i Sarpsborg og Hanne Sophie som skal jobbe i Oslo.

4 flinke folk til MarkedsPartner

14.06.2022Helene Nissen
I starten av juni kunne vi annonsere at vår egen Tove Eggen ble ny leder for innhold og kommunikasjon. Men vi løfter ikke bare frem interne talenter, vi henter også nye! Denne gangen har vi vært så heldig og få med oss hele 4 flinke folk på laget. Møt Kristian, Tomine, Jeanette og Filip!

Vi løfter frem interne talenter – Tove Eggen tar over som leder for innhold og kommunikasjon

02.06.2022Helene Nissen
MarkedsPartner gikk ut av 2021 med rekordomsetning, og satser for fullt på videre vekst i 2022. Vi skal derfor hente inn flere nye medarbeidere. – Da blir det ekstra viktig å løfte frem interne talenter, sier daglig leder Tønnes Sannem Heian.

5 nye ansatte til Oslokontoret! Møt Thomas, Sandra, Kjersti, Daniela og Minna

31.03.2022Helene Nissen
Nå som vi har flyttet inn i store, flotte lokaler i Egmonthuset i Nydalen er det er det en glede å ønske flere dyktige medarbeidere velkommen til vårt Oslo-kontor!  Jeg har tatt en prat med våre nye ansatte: forretningsrådgiverne Kjersti og Thomas, innholdsprodusentene Daniela og Minna og digitalrådgiveren Sandra. Jeg har blant annet spurt dem om hvorfor de ville jobbe i MarkedsPartner og om de har noen spennende påskeplaner. 

To nye digitalkonsulenter til MarkedsPartner

09.02.2022Helene Nissen
Vi får med oss Ida Berg og Helene Zeylon på laget. To flotte damer som begge skal tre inn i rollen som digitalkonsulent.

Ny rådgiver for kommunikasjon og innhold

29.11.2021Helene Nissen
MarkedsPartner vokser og har fått med oss Anne Mørk Løwengreen på laget! Hun trer inn i rollen som rådgiver for kommunikasjon og innhold. Hun gleder seg både til å sette seg inn i nye systemer og arbeidsmetoder og til å dra på firmatur og julebord med nye kollegaer. 

Markedspartner er nok en gang Umbraco Contributing Gold Partner!

17.11.2021Helene Nissen
The Contributing Gold Partner-merket gis til gullpartnere som strekker seg ekstra langt for å forbedre Umbraco-programvaren og hjelpe fellesskapet å vokse. I år var det 36 gullpartnere som mottok denne spesielle anerkjennelsen, 23 fornyede partnere og 13 nye - og vi var en av dem!

MarkedsPartner sin Osloavdeling flytter til Nydalen!

12.11.2021Helene Nissen
MarkedsPartner sin Osloavdeling vokser og vi flytter inn nye og større lokaler! I starten av 2020 kjøpte Story House Egmont seg inn i MarkedsPartner og vi flytter nå inn i deres lokaler i Nydalsveien 12 A. For å kunne fortsette å vokse måtte vi skaffe oss større lokaler og Egmonthuset var midt i blinken for oss.  Her får vi åpne, fleksible kontorlandskap, en moderne kantine, møterom og videostudio.  Bygget inneholder også to solfylte takterasser, sykkelparkering, garderobe og en kinosal med plas

5 fine frøkner - Anne Lise, Mia, Vilde, Kelly og Siri

23.09.2021Helene Nissen
MarkedsPartner vokser og har fått med seg hele 5 nye damer på laget! Møt vår nye avdelingsleder for utvikling og brukeropplevelse Anne Lise Falck, digitalmarkedsfører Mia Kristine Garder, salgsutvikler Vilde Utter Nilsen, performance spesialist Kelly Vu og innholdsprodusent Siri Hofstad Ruud.

MarkedsPartner vokser – møt vår nye integrasjonsutvikler og videoprodusent

26.08.2021Siri Enoksen
MarkedsPartner vokser og utvider staben med en integrasjonskonsulent og en videoprodusent. Møt våre nye medarbeidere, Thea Petrine og Michael. 

HubSpot lanserer spennende nyheter om datalagring

11.08.2021Helene Nissen
Som HubSpot Elite-partnere er vi svært fornøyde med å kunne annonsere at HubSpot nå er i gang med å lansere sitt første regionale datasenter i Europa. Nye HubSpot-kunder kan benytte seg av det nye datasenteret i Europa allerede nå.

Møt vår nye digitale innholdsspesialist, Helene

06.08.2021Siri Enoksen
Selv om det kan høres ut som om hun enten er julenissens kone, datter eller medhjelper, kan vi bare betrygge med at gavelisten er fullpakket med innhold av beste kvalitet! Med oss inn i høst-mysen er det med stor glede at vi kan meddele at vi har fått med oss en ny stjernespiller på laget.

De tre (nye) bukkene Bruse – Tom Kristian, Roxanna og Jakob

14.04.2021Siri Enoksen
De har lykkes i vandringen om å komme seg til seters (bli en del av laget i MarkedsPartner), startet på målet om å bli fete (fete på kunnskap) og overvunnet hindringer og konflikter på veien mot trollet (Korona). Endelig kan de bistå teamet i MarkedsPartner!

MarkedsPartner er nå første HubSpot elite-partner med hovedkvarter i Norge

07.12.2020Siri Enoksen
MarkedsPartner er nå det 14. byrået i verden – og det eneste med hovedkvarter i Norge – som får plass helt øverst i HubSpots partnerprogram. Og det blant tusenvis av partnere som HubSpot har på verdensbasis.  

Velkommen til De tre (nye) musketerer – «En for alle og alle for en»!

24.02.2020Siri Enoksen
De trenger ikke vinne med sverd og kniv, men fekter seg til seier gjennom tall, koder, kunnskap og godt samarbeid med resten av gjengen på Sarpsborg- og Oslokontoret. Hils på Jan (den edle), Hans (den glade) og Bianca (den sofistikerte).