Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen | MarkedsPartner AS

Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen

Digitalrådgiver

Som digitalkonsulent jobber Tom Kristian med bistand og oppfølging i operativt markedsføringsarbeid, som skaper verdi både for kunder, og kundes kunde. Det innebærer at han jobber mye i HubSpot, hvor han har erfaring både fra implementeringsprosjekter for nye kunder, men også bistand for kunder i langsiktig drift. Tom Kristian er glad i å bygge relasjoner, og ønsker å jobbe tett sammen med kundene, slik at de kan oppnå sine forretningsmessige mål. 

 

Tom Kristian startet i MarkedsPartner i januar 2021, etter å ha fullført sin mastergrad i markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Han har fra tidligere en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse fra samme skole. Til tross for at Tom Kristian har fullført studier, er han alltid på jakt etter å lære nye ting.

Ved siden av studiene jobbet Tom Kristian med undervisning, og sensurering av eksamen i markedsføring og andre økonomifag på ulike videregående skoler. Han har også jobbet flere år som selger hos Gullsmed Thune, ved siden av studiene.

På fritiden bruker Tom Kristian mye tid i Lørenskog Friidrettslag, hvor han både er aktiv løper og sitter som sportslig leder i styret. Tom Kristian har også stor interesse for fotball og Formel 1. Han drar gjerne til Madrid sammen med kamerater for å se på favorittlaget Real Madrid.