Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen | MarkedsPartner AS

Tom Kristian Blix-Nilsen Hansen

Digitalmarkedsfører

Som digitalmarkedsfører jobber Tom Kristian med bistand og oppfølging i operativt markedsføringsarbeid, som skaper verdi både for kunder, og kundes kunde. Tom Kristian er glad i å bygge relasjoner, og liker godt å jobbe sammen med kundene slik at de kan oppnå sine forretningsmessige mål.

Tom Kristian er fersk i bransjen og startet i MarkedsPartner i januar 2021. Han kom til oss etter fullført mastergrad i markedsføringsledelse ved Høyskolen Kristiania i Oslo. Han har fra tidligere en bachelorgrad i markedsføring og salgsledelse fra samme skole. Til tross for at Tom Kristian har fullført studier, er han alltid på jakt etter å lære nye ting.

Ved siden av studiene jobbet Tom Kristian med undervisning, og sensurering av eksamen i markedsføring og andre økonomifag på ulike videregående skoler. Han har også jobbet flere år som selger hos Thune Gullsmed, ved siden av studiene.

 

På fritiden bruker Tom Kristian mye tid i Lørenskog Friidrettslag, hvor han både er aktiv løper og sitter som sportslig leder i styret. Tom Kristian har også stor interesse for fotball og ser det meste av spansk og engelsk fotball. Han drar gjerne til Madrid med kamerater for å se på favorittlaget Real Madrid.