Therese Broback | MarkedsPartner AS

Therese Broback

Digital designer og frontend-utvikler

Therese startet i MarkedsPartner våren 2021, og jobber som digital designer og frontend-utvikler. Med hennes brede kompetanse vil Therese være å finne både hos utvikling- og designteamet, og vil aktivt jobbe med å påse at vi leverer gode produkter som både fungerer bra og som gir god brukeropplevelse.

Therese har alltid hatt stor interesse for teknologi og design, og har en bachelor i Medieproduksjon fra Høgskolen i Gjøvik. Hun har tidligere jobbet som grafisk designer og markedskoordinator hos Kärcher, før hun fant ut at hun ville utvikle seg mer. Hun kom inn som en av 15 på et intensivkurs hos Academic Work blant 2000 søkere, med fokus på grunnleggende JavaScript. Etter endt kurs har hun jobbet som konsulent hos Gyldendal, hvor hun har jobbet med å vedlikeholde og utvikle flere ulike digitale læringsplattformer.

Therese bor i Fredrikstad med samboer og katt. Hun er glad i å gå tur, strikke og sy, men aller mest tid brukes med venner og familie, og i sofaen med en god serie eller film. Ellers bruker Therese fritiden på å lete etter grønne fingre hun kan ta i bruk i sin nye hage. Letingen kombinerer hun med sykkelturer på landeveissykkel i et forsøk på å bli sporty.