Stig Hammer | MarkedsPartner AS

Stig Hammer

Faglig leder forretningsrådgivning

I rollen som faglig leder for forretningsrådgivning har Stig ansvar for å sørge for at vi utvikler så lønnsomme strategier som mulig sammen med våre kunder og deretter gjennomfører disse.

Stig har jobbet i MarkedsPartner siden han var med på å etablere selskapet i 1997. Han er opptatt av å skape langsiktig forretningsverdi for våre kunder. Innenfor et felt som beveger seg så fort som digital markedsføring gjør, innebærer det å være strategisk og lettbent samtidig.

Før etableringen av MarkedsPartner jobbet han med markedsføring og ledelse i Texaco, Sony Music, Computer 2000 og Elektrikerkjeden Norgeseliten. Stig har lang erfaring fra strategisk rådgivning i mange ulike bransjer, og i alle ledd av verdikjeden. Blant bransjene er IKT, telekom, industri, energi, elektro, VVS, media, underholdning, varehandel og kjededrift.

Han er utdannet siviløkonom fra Stirling i Skottland. Stig har også 7 års erfaring som foreleser ved BI Østfold i Massekommunikasjon, Forbrukeratferd og Påvirknings- og overtalelsesteori. Han er opptatt av markedsstrategi, inbound marketing, gode kundeopplevelser og kontinuerlig forbedring.

Stig bor i Sarpsborg sentrum, er gift med Tone og har tre voksne barn. Som idrettsinteressert lokalpatriot følger han begge «de blå lagene» tett – Sparta og Sarpsborg 08. Ellers treffes han gjerne på en spinningsykkel eller på hytta i Ullerøy.