Siri Hofstad Ruud | MarkedsPartner AS

Siri Hofstad Ruud

Innholdsprodusent

Som innholdsprodusent er Siri opptatt av å skape innhold folk vil se mer av. Både i bloggform, på sosiale medier og i tradisjonelle medier. Det er viktig for henne å se behovene og de beste løsningene for hver enkelt kunde. I uendeligheten av muligheter som finnes, ønsker hun å være en guru for våre kunder når de skal finne de beste plattformene å nå sine kunder på.

Siri kom til MarkedsPartner rett fra jobben som kommunikasjonsrådgiver for Venstre i en spennende valgkamp. Det har vært en valgkamp hvor alle har måttet tenke nytt, og mye av den fysiske velgerkontakten har blitt flyttet til digitale flater. For Siri har det vært viktigere enn noensinne å kjenne målgruppen sin, og lage innhold i sosiale medier som fenger og overbeviser.

Siri har en bachelor i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania. Tidligere jobbet hun med Ecommerce i Gresvig, kommunikasjon i Europabevegelsen og har vært salgs- og markedssjef i Norges Eiendomsmeglerforbund.

Siri bor i en nydelig blokk på Sagene i Oslo og trives best når kalenderen er ganske full. Hun har fått høre at hun er slitsomt opptatt av Elverum Håndball herrer, og bruker en del tid på å følge med på kampene de spiller. I tillegg er hun med på et meget suksessfullt quizlag, ender urovekkende ofte opp på karaoke og har noen ganger konsentrasjonsevne nok til å lese bøker.