Siri Enoksen | MarkedsPartner AS

Siri Enoksen

Digitalmarkedsfører

Som digitalmarkedsfører i MarkedsPartner skal Siri sørge for å levere innhold av høy kvalitet, og bidra til at MarkedsPartner og kunder opplever en vekst i trafikk og antall leads og kunder.

De ansatte i MarkedsPartner har solid kompetanse innen både markedsføring og inbound marketing. Siri jobber dedikert for å vedlikeholde den gode standarden sammen med de andre på kontoret.

Siri er leder av HubSpot User Group, en møteplass for mingling og læring. Her møtes HubSpot-entusiaster, deler erfaringer og lærer om beste praksis innen bruk av HubSpot.

Siri har jobbet som praktikant hos Kilroy mens hun studerte. Arbeidsoppgavene inkluderte da event management, SEO, sosiale medier og utvikling av markedskampanjer.

Siri fullførte en bachelor i Internasjonal kommunikasjon i mai 2019. Hun har også studert ett år i Australia, hvor hun tok fag innen markedsføring, visuell kommunikasjon og PR.

Siri er opprinnelig fra Sola, men flyttet til Halden på grunn av studier og videre til Sarpsborg da hun begynte å jobbe hos MarkedsPartner. Siri er ikke sånn alt for interessert i å trene, men har sommeren 2020 kjøpt seg paddleboard som hun mener er nok trening. Ellers er hun fint med på både stikkball, kanonball og stiv heks. Siri har i flere år også konkurrert i Westernridning.