Siri Enoksen

Digitalmarkedsfører

Som digitalmarkedsfører i MarkedsPartner skal Siri sørge for å levere innhold av høy kvalitet, og bidra til at MarkedsPartner og kunder opplever en vekst i trafikk og antall leads og kunder.

De ansatte i MarkedsPartner har solid kompetanse innen både markedsføring og inbound marketing. Siri jobber dedikert for å vedlikeholde den gode standarden sammen med de andre på kontoret.

Siri har jobbet som praktikant hos Kilroy mens hun studerte. Arbeidsoppgavene inkluderte da event management, SEO, sosiale medier og utvikling av markedskampanjer.

Siri fullfører en bachelor i Internasjonal kommunikasjon i mai. Hun har også studert ett år i Australia, hvor hun tok fag innen markedsføring, visuell kommunikasjon og PR.

Siri er opprinnelig fra Sola, men flyttet til Halden på grunn av studier. For tiden bor hun med åtte medstudenter i en studenthybel på remmen, i Halden. Siri er ikke sånn alt for interessert i å trene, men har blitt med i en gruppe på Høgskolen som heter LOL – Lek og lavterskelsmorro. Det innebærer stikkball, kanonball og stiv heks. Siri har i flere år også konkurrert i Westernridning.