Rune André Reiakvam | MarkedsPartner AS

Rune André Reiakvam

Innholdsrådgiver

Som innholdsrådgiver i MarkedsPartner er Rune André Reiakvam ansvarlig for å utvikle og skape innhold av høy kvalitet for sine kunder. 

Rune André tok steget over til markedsføringsbransjen i januar 2017 etter flere år i musikkbransjen, hvor han høstet erfaring fra både digitalt drevne start-ups og etablerte plateselskaper. Han har tidligere jobbet med produksjonsledelse, markedsføring, mediehåndtering, PR og tekstforfatting for digitale og analoge medier. Rune André har også tatt en avstikker inn i forlagsbransjen, som konsulent på et bokprosjekt utgitt på Aschehoug i 2015. 

Rune André er opptatt av språk, retorikk og anvendt strategisk kommunikasjon, og han søker alltid etter å holde seg oppdatert på hva som skjer innen kommunikasjons- og innholdsmarkedsføringsfagene, med mål om å bli den beste innholdsrådgiveren og -produsenten for sine kunder. Han verdsetter og trives i de dyptgående faglige diskusjonene og tror det er noe av grunnen til at han i dag har opparbeidet seg tillit som en troverdig sparringspartner for ledergrupper og markeds- og kommunikasjonssjefer i virksomheter innen blant annet finanssektoren, energibransjen og norsk industri. Rune André trives like godt i strategiske og kreative prosesser som foran PC-en, når han lager innhold som bygger oppunder strategien.

Han har en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag og en mastergrad i musikkvitenskap, begge fra Universitetet i Oslo. Han har også studert prosjektledelse ved Høyskolen Kristiania og jobber i dag mot sin andre mastergrad i retorikk og språklig kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, ved siden av jobben i MarkedsPartner.

Rune André holder til på Sagene i Oslo og bruker store deler av fritiden sin på musikk. Han er aktiv som hobbymusiker og er en ivrig platesamler. Du kan ofte finne ham lent over kasser og stativer med vinyl i Oslos beste platebutikker.