Per Raknes | MarkedsPartner AS

Per Raknes

Prosjektleder og testansvarlig

Som prosjektleder og testansvarlig i MarkedsPartner skal Per sørge for at prosjekter blir gjennomført iht. den planen som er avtalt med våre kunder.

Per har erfaring med HubSpot (marketing automation sofware) siden 2015, og er bl.a. ansvarlig for MarkedsPartners drift og videreutvikling av HubSpot Service Hub (kundeservic-delen av HubSpot).

Per er utdannet sivilingeniør innen Industriell Økonomi fra NTNU i Trondheim. Innen han kom til MarkedsPartner i 2010 hadde han jobbet for Borregaard Engineering, Saab, Pöyry og Greåker VVS. Han har lang erfaring innen økonomi, ledelse og prosjektstyring. 

Det er viktig at våre kunder er trygge på at MarkedsPartner utfører prosjekter innenfor avtalte rammer. Her sørger Per for at vi leverer det som har blitt spesifisert sammen med kunden, innenfor avtalte tids- og kostnadsrammer.

Per bor med Anne-Elisabeth i Sarpsborg sentrum, et stenkast fra byens fotballstadion. Han beskriver seg selv som litt over middels interessert i byens fotballag, Sarpsborg 08. Per er også en lidenskapelig motorsyklist, og er ofte og se på veien eller på motocrossbanen til den lokale MC-klubben Borg Motorsykkel Klubb.