Per Christian Kjølberg

Produktsjef

Som produktsjef i MarkedsPartner skal Per Christian identifisere, utvikle og forvalte produkter som støtter oppunder vår digitale markeds- og salgsstrategi. Hans fokus er å sikre våre kunder kommersiell suksess ved valg av riktige digitale markedsføringsverktøy.

Per Christian kom til MarkedsPartner i august 2017 fra jobben som daglig leder hos Infografikk, Norges største B2B-leverandør av Apple-produkter. Han har over 20 års IT-erfaring innenfor salg og markedsføring mot B2B i mediebransjen. Hos MarkedsPartner skal Per Christian bistå vår markeds- og salgsavdeling med identifisering, utvikling og implementering av nye tekniske funksjoner som kan forbedre kjøpsprosessene for våre kunder.

De siste årene har Per Christian jobbet mye med strukturering, organisering og implementering av forretningssystemer for å optimalisere og effektivisere interne arbeidsprosesser. Han har et nært forhold til CRM-systemer, men introduksjonen til inbound marketing i 2016 endret hans syn på hvordan bruken av CRM-systemer må omstilles fra å være et rapporteringssystem for selgere til å bli et sømløst marketing automation-verktøy mellom markedsføring og salg. 

Per Christian bor sammen med Pia og to aktive unger i slutten av tenårene i Sarpsborg sentrum. Han beskriver seg selv som en allsidig, leken og aktiv mann som trives med fart og spenning i det våte element. Hans største lidenskap er seiling. Han har krysset Atlanteren i seilbåt og enhver ledig helg tilbringes ofte i familiens seilbåt på den svenske vestkysten. Windsurfing, slalåm, langrenn, sykling, squash og løping er andre aktiviteter han liker å fylle fritiden med.