Patrick Moe

Leder for prosjekt, forvaltning og drift

Som leder for prosjekt, forvaltning og drift skal Patrick sørge for samspill mellom de ulike avdelingene, slik at våre leveranser og tjenester går mest mulig smertefritt. Han bistår også som utvikler ved behov.

Patrick har over 25 års erfaring fra drift og utvikling og har jobbet som konsulent hos noen av Norges største bedrifter. Han har vært innleid til å sjekke andres kode, for å yte rådgivning og til å utføre større IT-prosjekter, i tillegg til å bistå med selve gjennomføringen. Patrick er en «ekte» fullstack-utvikler med forståelse for både det dype tekniske i nettverk, databaser og servere, og frem til fronten av nettsteder og brukeropplevelse for de som bruker løsningene.

Gjennom å tilrettelegge for samspill internt har Patrick som mål å forenkle prosessene mellom kundene og MarkedsPartner. Tjenester og systemer forenkles fortløpende.

Han er utdannet datateknikker, men er opptatt av å videreutvikle seg og lære nye ting – ingen er «utlært» i dagens IT-bransje, som er under konstant endring. 

Patrick bor med Tone og en datter på Nylende i Fredrikstad og bruker fritiden til å rocke løs med bandet på forskjellige scener hos MC-klubber og utesteder. Han har også drevet eget lydstudio og er mer enn gjennomsnittet interessert i lyd og lydproduksjon. 

Sertifisert i CNE.