Michael Gundhus | MarkedsPartner AS

Michael Gundhus

Videoprodusent

Fra høsten av tar Michael over den gule ledertrøya for alle video-prosjekter fra Christoffer, og blir ansvarlig for å bringe våre kunders visjoner til liv med levende bilder, lyd og kreative løsninger.  

Tidligere har Michael jobbet som videoprodusent og klipper i både inn- og utland, og har de siste 5 årene jobbet med promoer og YouTube-innhold for merkevarer som blant annet ArenaCast, MyCall og TerryTV. Arbeidet har vært bredt, og strukket seg fra regi og produsent til fixer og koordinator. I dette arbeidet har Michael vært innom både tradisjonelt videoinnhold og livestreaming. Han har også jobbet på kjente produksjoner som Kjør meg til OL og OL Kveld.  

Godt innhold skaper et engasjert publikum, og for Michael er det nøkkelen til å nå ut med budskapet sitt. Han har som mål å ta med kunnskapen fra andre plattformer og bygge videre på det gode videoarbeidet som har blitt gjort av MarkedsPartner. Michael håper at han med sin kompetanse bidra til at MarkedsPartner fortsetter med å levere kvalitetsvideoer som både engasjerer kundenes målgruppe og tar dem videre i sin kundereise. 

Han har en bachelorgrad i Medieproduksjon fra NTNU og var tidligere en aktiv del av studentfilm-miljøet i Trondheim, gjennom Student-TV og Prosjektor Filmproduksjon. 

Etter å ha bodd flere år i utenlandet, har Michael flyttet tilbake til Bærum. Deler av fritiden bruker han på å følge favorittlaget Stabæk, klubben han også spilte guttefotball for i barndommen. Ellers er han glad i både å se på film og reise, selv om han synes det dessverre har blitt lite av sistnevnte så langt i 2021!