Martin Monsen Hundstad | MarkedsPartner AS

Martin Monsen Hundstad

Performance-konsulent

Martin sitt mål er å gi kundene våre den beste kundereisen, samtidig som han skaper gode resultater gjennom annonsering i sosiale medier og på Google.

Martin kommer fra en ganske annerledes rolle enn den han nå trer inn i. Før han kom til oss i MarkedsPartner var han både servitør og barsjef på Hvaler Gjestgiveri. I jobben som barsjef gjaldt det å alltid ligge et skritt foran og gi de besøkende den beste opplevelsen mulig, dette er egenskaper Martin ønsker å ta med seg inn i MarkedsPartner. 

Martin gikk fire år på skole i Lillehammer, der tok han både en bachelor i økonomi og administrasjon, pluss et årsstudium i personalutvikling og ledelse.  Selv Martin er nyutdannet, kommer han inn med et åpent sinn og er klar for å gi alt. Martin liker nemlig å være best i det han driver med, og kommer til å jobbe målrettet for å bli en «racer» i rollen som performance-spesialist.

Martin bor i Fredrikstad hvor han bruker mye tid med venner og familie. Han er veldig glad i å være i aktivitet og prøver gjerne nye idretter. Hans aller største interesser er fotball og Formel 1.