Marius Wallin

Interaksjonsdesigner

Som digital designer skal Marius balansere det kreative og det logiske for å finne effektive og visuelt tiltalende løsninger for våre kunder. Hos MarkedsPartner står han med en fot i designavdelingen og en i utviklingsavdelingen.

Marius har jobbet som frilanser i over seks år med webutvikling, film, layout, design og ikke minst foto, før han kom til MarkedsPartner sommeren 2017. Han hadde tidligere idrett både som hobby og arbeid gjennom stillingen som daglig leder i Østfold bedriftsidrettskrets.

I tillegg til å være frilanser har han i sine faste jobber hatt fokus på å utvikle og utforske sin kreative side. For å balansere den kreative nysgjerrigheten og samtidig utvikle sin teoretiske sans er han i ferd med å fullføre Bachelorgraden i informatikk ved Høgskolen i Østfold.

Marius er en problemløser med høy arbeidskapasitet. Han trives med å jobbe i et miljø sammen med andre flinke folk som drives av å finne effektive løsninger som både ser bra ut og bidrar til vekst. 

Hans mål er å lære – utvikle – skape og forbedre. 

Privat er han en aktiv familiefar som tidligere konkurrerte i triatlon og utholdenhetsgrener. Nå går mer av tiden til å være sammen med kona Anniken og deres tre barn. Han bor på Hevingen i Sarpsborg, nært til friluftsopplevelser og nye eventyr.