Magne Henriksen | MarkedsPartner AS

Magne Henriksen

Leder for innholdsmarkedsføring

Som Leder for innholdsmarkedsføring i MarkedsPartner skal Magne sørge for at vi leverer innhold som gjør seg bemerket hos våre kunder.

Magne har over 20 års erfaring fra ulike redaksjoner og kom til MarkedsPartner i mars 2017 fra jobben som nyhetsredaktør i Vårt Land. Tidligere har han jobbet for Moss Avis, TVØstfold, Verdens Gang og Demokraten. Han har erfaring innen ledelse, innovasjon og strategisk rådgivning. 

Uten godt innhold i en inbound-strategi vil du ikke oppnå suksess og Magne har som mål at redaksjonen i MarkedsPartner skal være nasjonalt ledende og levere kvalitetsinnhold som gir effekt både på kort og på lang sikt for kundene. Han kjenner hele næringskjeden, kan jobbe ut kjerneverdier og drive strategiske prosesser på ledernivå og deretter jobbe operasjonelt for å lage det innholdet som er med å bygge opp under strategien som er lagt.

Han har en bachelor i Journalistikk fra Stavanger, studert statsvitenskap i Østfold og har et masterprogram i Flermedial Ledelse fra BI i Nydalen.

Magne bor med Gro Anette og tre barn på Kråkerøy og bruker fritiden i stor grad på å følge opp barnas aktiviteter. Han er styreleder i Fredrikstad Lumberjacks (basketklubb), spiller golf iblant og old boys-fotball for Hvaler. Enhver ledig helg tilbringes på hytta ved ”Bestkusten”.